שאללהההה כנססוו ואני חדשה..!

my josh

New member
שאללהההה כנססוו ואני חדשה..!

נכון היה לפני כמה זמן תוכנית בערוץ 6 נראה לי שקראו לה תיכוון סוויט ואלי משו כזה והיו שם 2 בנות תאומות א עכשיו אמרו לי שאחת מהם זאת אנסטסיה והיא לא דומה לתאומות האלה בכלל אני לא רואה את זה לפחות.. אז זה מה שרציתי לשאול זאת באמת היא?!?!?!?!?!?!?!?!??!?

love amor

New member
זה היה ממש מזמן

ועד כמה שאני יודעת זאת לא אנסטסיה! לא כל הבלונדיות נראות אותו דבר את יודעת..

my josh

New member
כן אני יודעת גם אני לא רואה את זה

שהם דומות פשוט חברים שלי אמרו לי שזאת היא....

FreakOfNature

New member
ברוכה הבאה לפורום הקטן והכמעט-לא-

פעיל שלנו
האנשים הפעילים פה הם אני, ודוד (DIRRTY - מנהל הפורום). עדי (love amor) נכנסת לפה מידי פעם, אומרת היי, רבה עם דוד, ואז היא בורחת ממנו, ויש לנו עוד כמה, שעכשיו לא בפורום מסיבות שונות. יש לי רק בקשה קטנה: תישארי פה
אל תעזבי אותנו
בבקשה

love amor

New member
אני נכנסת מדי פעם

כי גם אני לא מעריצה ממש את אנסטסיה רק אוהבת ת'שירים שלה(חלק מהם לפחות) ואמרתי את זה ברגע שהצטרפתי לפורום..
אז אין לי ממש מה לרשום פה, חוץ מזה דוד זה לא סיבה מספיקה לעזוב?

DIRRTY

New member
לא זו לא היא אנסטסיה לא הופיעה

שם וברוכה הבאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה תשיאר ואל תעזבי בבקשההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אנחנו פורום יבשוש

my josh

New member
חח בחיים לא הייתי כל כך רצוייה...

את האמת שאני בכלל לא מעריצה את אנסטסיה... רק ראיתי פתאום שיש לה פורום (למישו מפה יש את זה בחתימה לא יודעת למי..) אז נזכרתי לשאול אותכם אם זאת היא... אבל אני ישאר פה בישבילכם...

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

הפורום שלנו לא יבשושי! הוא חמים ומשפחתי!
ספרי קצת על עצמך.... אני עודד בן 14 וחצי מתל אביב אני מטורף על אנסטסיה ועל הקול המדהים שלה מוצרי אנסטסיה שברשותי: חולצה עם אנק שהדפסתי בצעמי
הדיסק הראשון
הדיסק השני במהדורת אספנים
הדיוידי קולקשן|דיוידי| ובקרוב כנראה את הסינגל יול נוור בי אלון שכבר חיפשתי בכל אירופה
ואני מאוד אוהב את הפורום
וזהוץ... וכל השאר לא מעניינים... אה וסמל הפורום הרשמי הו IבלונדI-
ואם את רוצה עוד פרטים או כאלו להשתלבות מהירה- אני אהיה המדריך שלך

למעלה