שאללהההה...

שאללהההה...

אני מרגישה כלכך מושפלת שאני כותבת ככה כבר פעם שנייה ומחכה לתגובות אבל באמת שזה עוזר לי אני צריכה את העצות שלכם.... אני כלכך מיואשת מעצמי אני לא יודעת מה ניסגר איתי.. אני ניראת טוב והשכל שלי הוא מעל לגיל שלי בהרבה מעל לגילי הקטנטן אני כל הזמן מכירה אנשים חדשים הם נותנים לי הרגשה הכי כייפית בעולם אני חושבת שהינה זזה זה קורה הינה מצאתי לי אהבה ומשהו נידפקקקק אני לא יודעת מה אני עושה גרוע . אני לא מאלה שמתקשרות ומציקות רק מחכות לטלפון בשקט ואני גם ניראת לא רע בכלל אפילו טוב מאוד יש כאלה שאומרים .. אולי בגלל שאני ניקשרת יותר מידי מהר לאנשים הם שוללים אותי .. יש אנשים שרוצים איתי שישארו איתי ברצינות כמו שאני צריכה אבל זה אנשים שהם לא הטעם שלי [חיצונית] וזה משהו שנורא חשוב לי ... פעם ניסתי להגיד למישהו שנורא רצית שאני רק בקטע של סטוצים וממש לא מעבר לזה שאני לא מצליחה להתאהב.. וזה לא נכון ומה שבסוף הוא תפס ממני איזה פרחה... אבל אם הייתי אומרת את הצד השני זה היה ניראה מגעיל ומושפל אני לא יודעת מה אני לא בסדר באמת שאין לי מושג ..

יקירתי, אם הנעל לא מתאימה, אין זו סיבה להחליף

את כף הרגל. (לא שאני משווה אותך לכף רגל כן?
) את לא צריכה להשתנות כדי לרצות אחרים, אלא למצוא מישהו שירצה אותך כמו שאת, כי בסופו של דבר אי אפשר ללבוש מסיכה לנצח ותמיד הפנים האמיתיות של אדם תמיד יתגלו. אני לא ממליץ לך לחפש חברים לסטוצים בגילך... הייתי אומר לך להתרכז בבגרות באזרחות, אבל אפילו זה עדיין אין לך...

עצוב

תמיד עצוב לי על אנשים כמוך ששופטים אנשים רק לפי איך שהם נראים וכנראה שזה בדיוק מה שיוצא כשמסתכלים רק על המראה החיצוני, הרבה סטוצים בלי תכלית.

למעלה