שאללההה....

טוהר88

New member
שאללההה....

האם בקיץ ישדרו שוב כמו בכל שנה את כל העונות מהתחלה?!?!.... י העונה הראשונה והשניה הם הכי טובות אני פשוט חייבת לראות אותן שווווובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב תענו לי אם מישו יודע... תודה... שבוע טוב...

qt1

New member
היי טוהר ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אין לי מושג, אני יודעת שהיה מאוד קשה להשיג את השידורים החוזרים שיש עכשיו, אבל אני אברר ומקווה לקבל תשובה בהקדם , בואי נקווה שכן יהיו שידורים חוזרים ואם לא , נצטרך להשלים עם זה, אני על כל פנים אשאל אם ידוע כבר ואני אופטימית עד שלא אומרים לי אחרת

האגס 1

New member
אז אנא, פרסמי זאת ברבים כאן בפורום

כי מאוד מאוד נשמח אם התשובה תהיה חיובית...

qt1

New member
אוקיי שלחתי מייל וכאשר תתקבל תשובה

היא תוכנס לכאן , בואו נהיה אופטימיים

Nino Schibetta

New member
תמיד צריכים להיות אופטימיים...

עד שהקבוצה יורדת ליגה סופית (כמו שקרה לנו אתמול)
אגב, ברוכה הבאה טוהר (זה שמך האמיתי ?)

טוהר88

New member
תודה לכולכם....

וכן זהו שמי האמיתי-הורים מיוחדים יש לי ... גם לאחים שלי יש שמות מיוחדים... ורק רציתי להגיד שזה באמת פורום מיוחד כי אני חדשה פה ובאף פורום אחר שהייתי בו לא התייחסו אליי ככה... בקיצור תמיד טוב לדעת שהאנשים שרואים את הסידרה המופלאה הזאת הם אנשים טובים ונחמדים... (אמרתי כבר יותר מדי מילים עם מ,י,ח,ד?..) בקיצור שיהיה לכולכם שבוע טוב ותודה על הברוכה הבאה... :)

qt1

New member
זו התשובה של ערוץ 3 ../images/Emo26.gif

עדיין לא ידוע תאריך שידור לעונות הראשונות של הסדרה. ברגע שיהיה תאריך שידור הוא יפורסם במדיות השונות. תודה והמשך צפיה מהנה. זהו........... מה אתם אומרים?
שיהיה שבוע שקט לכולם

אני אומרת שיהיה בסדר !!

הרי כל שנה מביאים את הכל מההתחלה בשלב מסויים אז יאללה להתאזר בסבלנות !! ויהיה בסדר גם אנחנו נקבל את המנה שלנו של שו"ח ויהיה טוב ... שבוע נפלא

טוהר88

New member
בטוח יהיה טוב...

רק אני לא יכולה לחכות כבר לעונה הראשונההה... עם דניאלה וג'ורדן ועם אתי אנקרי ועם קובי שטמברג... פשוט הייתה שם אווירה כ"כ מעניינת... אני כבר כ"כ רוצה לראות את זה לא יכולה לחככוותתת!!!!!

qt1

New member
יהיה אחלה ויהיה , נחתום על שרשור

אחרי שהסדרה תיגמר ואז נשלח לערוץ 3 , פרה פרה...

למעלה