שאללי (יעני, שאלה לי, לטינה):

שאללי (יעני, שאלה לי, לטינה):

עכשיו אני נזכר, שלפני 15-20 שנה שמעתי קלטת של שירי יום הולדת, ואני מוכן להישבע שעשית שם קולות. יש לך הלא חתימת קול ייחודית, ואף על פי שאז טרם פרצת לתודעת הציבור במלוא הקיטור, אי אפשר היה שלא לחוש בנוכחותך. את זוכרת את זה? השתתפת שם בגרסה עברית לשיר "Happy Birthday to You" and it goes like this: יום הולדת - גם לך, לא נשכח גם אותך, יום הולדת - שמח, יום הולדת גם לך. ------ בכותרת של שאללי, שמתי סוגריים ")" ולאחריהן שתי נקודות ":" אם תפוז יפרש את זה כ-סימן של "עצוב", לא לכך הכוונה.

ט י נ ה

New member
המממ .. מתה להשיג קלטת זו ...../images/Emo185.gif

הי לך חבר יקר ,הסיפור הולך ככה ... הימים ימי אולפני די בי הישנים שדרות חן תל אביב. הנפשות הפועלות עובד אפרת (הקליק ,מקומית ,אהוד בנאי ועוד ) גיל סמטנה -בעלה לשעבר של וורד קלפטר ובסיסט נפלא ,גבי שושן ועוד כולנו יחד התכנסנו לעשות קלטת ילדים פרועה ,תאר לך שכל המטרה היתה בסופו של תהליך קלטת אודיו יענו עידן התמימות אבל עד הסוף. ובכן שרתי שם כל מיני שירים שעד היום אין לי מושג מה קרה איתם. מה קיבלתי בתמורה ? ובכן באותם ימים עובד ואני התכוננו למופע ראשון עם רונה וורד אקס קלידנית טיפול נימרץ והיה חסר לנו כסף למתופף ובסיסט כבר אז ... תמיד זה היה הגורל שלי כנראה ... בקיצור קיבלתי בתמורה 4 סשנים של גיל סמטנה על בס וג'אן ג'אק גולדברג על תופים הקלטנו איתם 5 שירים ללא שירה ומאז היינו מופיעים רונה עובד ואני כשברקע מתנגנת קלטת לא תאמין אבל לא היו דיסקים אז ,קלטת או סרט רבע אינץ של בס תופים.. ווהוו ... איזו הסיטוריה מתגעגעת .. הכוונה אלייך לא לימים ההם שלך סי

איזה תשובה מושקעת. איזה כיף.

חתימת הקול שלך כפי שהיא מופיעה בקלטת הילדים הזו עדיין מהדהדת במוחי. אם אמצא אותה, מבטיח להביא. ואפרופו ימי הולדת, יש לך דש חמה חמה משלי, מהגלויות של... - - - - - - 8an

למעלה