שאלללהה

שאלללהה ../images/Emo72.gif

ככה..נראלי שפיתחתי איזושהי תלות באלכוהול. אני פשוט שותה בכמויוווות. אנחנו יוצאים (החבר'ה המצומצמים) לפחות פעמיים שלוש בשבוע לשתות..ונראה שיש לי קיבולת לא רעה לאכוהול ככה שאם אני רוצה לתפוס ראש טוב אני צריכה לשתות מלאאאאא! וכששאני אומרת מלא אני מתכוונת לסכום של איזה 150 שקל שהולך רק על שתיה. אני פשוט קצת מפחדת שהצורך שלי בשתיה יתפתח לאיזה התמכרות כרונית. כבר קרה לא פעם שקמתי לעשות בגרות עם האנגאובר. מה לעשות? להפסיק לצאת לשתות-אין מצב...ולשתות פחות לא יעזור אני לא אוציא כסף על שתיה אם אני לא אתפוס עליה ראש.. סתם הסתבכתי הצעות יתקבלו בברכה. ולא אני לא מטומטמת! פשוט זה זמן להתפרק בו. ביום יום אני בנאדם נורמאלי לחלוטין.

Ben Dor

New member
שמעי חמודה

אני אישית לא שותה אז אני לא יכולה להגיד מה מה לעשות או מה לא לעשות אבל את יכולה להציב לעצמך "חוקים" נגיד תשתי פעם בשבוע ר-ק ביום שישי או משהו כזה... אני לא יחפור לך על זה שאת יכולה להיות אלכוהוליסטית וכל זה אני מאמינה שאת מכירה את זה... אגב לא חבל על הכסף?! חחח

חחח חמודה את-תודה!

האמת חבל מאד על הכסף.. אבל מה לעשות זה מה שעושים..כשיוצאים יושבים במקום ששותים בו..מה עכשיו אני לא אצא יותר מפעם אחת בשבוע?..אני אשתגע לימודים עבודה והכל..אני מחכה ליציאות האלו. למרות שזה רעיון לא רע לצאת כל פעם אבל רק בפעם אחת לשתות אלכהול..(בשאר היציאות אני אסנג'ר אנשים שיקנו לי קולה חחח) יא את תותחית! הבאת לי רעיון! תודההה

Ben Dor

New member
חחח תודה

אבל לא התכוונתי שתצאי פעם אחת...התכוונתי שתצאי פעם אחת ותשתי את יכולה לצאת כל יום אבל תשתי נסטי או משהו חח

MidNight Flame

New member
קודם כל את צריכה להוכיח לעצמך...

שאין לך תלות ולהפסיק צריכת אלכוהול לחודש. לא יודע מה איתך אבל אני שונא את המחשבה של תלות במשו. גיל 17 הוא גיל קצת טיפשי בכל הנוגע לאלכוהול, תאמיני לי אני יודע אחרי 4 שנים שבירמנתי... ממליץ לך בחום לעשות הפסקה, אם לא שותים כי נהנים מהטעם אלא כדי לתפוס ראש ולהתפרק וזה מתחיל לקרות בתדירות גבוהה מידי (וכן, 3 פעמים בשבוע זה כמובן גבוה מידי) צריך לעשות הפסקה. מייק.

למעלה