שאלללה לגבי הקשר של צ'ייס וקמרון באיזה פרק צ'ייס וקמרון התחתנו ובאיזה פרק הם נפרדו?
פ פרלוד ופוגה New member 21/4/11 #1 שאלללה לגבי הקשר של צ'ייס וקמרון../images/Emo65.gif באיזה פרק צ'ייס וקמרון התחתנו ובאיזה פרק הם נפרדו?
שאלללה לגבי הקשר של צ'ייס וקמרון../images/Emo65.gif באיזה פרק צ'ייס וקמרון התחתנו ובאיזה פרק הם נפרדו?
L Lורליי New member 25/4/11 #2 תשובה... את החתונה לא הראו.מסיבת הרווקים היתה בסוף העונה החחמישית לא זוכרת באיזה פרק בדיוק. הם נפרדים בעונה השישית בפרק7.
תשובה... את החתונה לא הראו.מסיבת הרווקים היתה בסוף העונה החחמישית לא זוכרת באיזה פרק בדיוק. הם נפרדים בעונה השישית בפרק7.
ח חתולה מסטולה111 New member 26/4/11 #3 כן הראו את החתונה.. בפרק האחרון של עונה 5.. בקטעים כאלה בזמן שהאוס נכנס למוסד..
L lior2583 New member 26/4/11 #4 מוסיפה עוד שאלה לגבי עונה חמישית- חשבתי שזה יתברר עד עכשיו אבל זה לא... מישהו יודע את השמות הפרטיים של קאטנר, טאוב ו13? רק שמות משפחה- מרגיש רשמי כזה..
מוסיפה עוד שאלה לגבי עונה חמישית- חשבתי שזה יתברר עד עכשיו אבל זה לא... מישהו יודע את השמות הפרטיים של קאטנר, טאוב ו13? רק שמות משפחה- מרגיש רשמי כזה..
L Lורליי New member 26/4/11 #7 אופס..ממש צריך לבדוק את הזכרון שלי אני עושה עכשיו מרתון...אני בעונה השישית עכשיו ולא זכרתי.כנראה לא היה מעניין או חשוב חחח
אופס..ממש צריך לבדוק את הזכרון שלי אני עושה עכשיו מרתון...אני בעונה השישית עכשיו ולא זכרתי.כנראה לא היה מעניין או חשוב חחח