שאלללה:]

nofara123

New member
שאלללה:]

פירסט קלאב, מישהו היה? איך המלון מבחינת חדרים,בריכה, וצעירים שלא יהיה מלון של זקנים...? תוודה;]

harhanegev

New member
פירסט קלאב זה לא מלון, זה בית אבות.

זה בית אבות גריאטרי שהקימה קופת חולים מכבי, הם ראו שאין להם מספיק לקוחות, והחליטו לעשות כסף מזה שהם יקראו למקום "מלון פירסט קלאב" למרות שמבחינה חוקית אין להם בכלל רשות להפעיל שם מלון. החדרים יפים ומרווחים כמו חדרים של מלון סביר. בריכה - אינני יודע אם יש או אין. לגבי גילאי האנשים , כפי שציינתי, זהו בית אבות שבחדרים הפנויים שלו יש אנשים צעירים שהם כביכול "אורחי מלון". אני לא חושב שהזקנים הם מטרד, להיפך, הם בסדר גמור. המטרד כאן הוא קופת חולים מכבי שהחליטו להפוך בית אבות שצמוד לבתי מגורים של אנשים לבית מלון בלי רשיון מתאים ובאופן בלתי חוקי, והשאלה היא האם את רוצה לפרנס את מי שעוברים על החוק.

nofara123

New member
וואו..

לאא ידעתי, תודה :] נראה לי שנוותר ומלון טופז יש לך מידע עליו?

harhanegev

New member
מלון טופז זה מלון פשוט וזול,

שמתאים למי שלא רוצים לקחת משכנתא לחופשה שלהם. לא שהוא היחיד הזול, יש עוד מלונות זולים. אני לא יודע עליו הרבה חוץ מהיכן הוא נמצא, אבל יש עליו מידע למשל בקישורים הבאים: קישור א קישור ב לגבי המקום בו הוא נמצא: מלון טופז נמצא ליד שדה התעופה, דקה אחת ברגל ממרכז העיר, ובערך 6-7 דקות הליכה מהחוף והטיילת.

nofara123

New member
אווקיי תודה:]

וכן אני יודעת שהוא מלון זול, זה פשוט חופשה עם החברות בקיץ ולא בא לנו שידפקו לנו מחיר בשמיים.. יום נחממד

ludin102

New member
רגע רגע, לא נכון!!

במיקרה הייתי במלון בסופ"ש שעבר: המלון הוא מלון סביר ביותר, 5 קומות, החדרים הזוגיים בכל קומה פונים לנוף יפהפה של אילת, אלו חדרים זוגיים, החדרים האי זוגיים הם חדרים יותר גדולים אך פונים למגרש החנייה. מבחינת הבריכה קיימת, אך קטנה. אוכל: סביר בהחלט ל- 3 כוכבים. אני נהניתי מאוד.

nofara123

New member
חחחח:]

אה אוקייי אז רגע היו צעירים?... ואם כבר היית, כמ זמן לקח לך להגיע לחוף באמת 6-7 דק? כי אני דיברתי עם המלון הם אמרו שצריך הסעה כדי להגיע לחוף... תודה:]

harhanegev

New member
הם שקרנים !!!

לחוף הים לוקח 6-7 דקות רק בריצה מהירה מאוד. במציאות זה באזור 15-20 דקות בהליכה של אדם סביר (הליכה זריזה, לא הליכה איטית). לגבי "הסעה": יש אוטובוסים פנימיים של אגד, ולמי שיש המון כסף מיותר, יש גם מוניות. אבל באמת, את רוצה לפרנס רמאים ? מי שרימה את תושבי אילת, רימה את עירית אילת, רימה אותך כששאלת בטלפון כמה זמן לוקח להגיע לים, את רוצה לפרנס אותם כדי שימשיכו לרמות ? הנה ציטוט מכתבה בעיתון על ה"מלון" הזה של קופת חולים מכבי: " מעונות מכבי ש'זכו' כבר ללא מעט כתבות בנושא, יועדו מלכתחילה להיות כמבנה סיעודי לקשישי העיר ודיור מוגן, בית חם ונוח לזקנים שהגיעו לסיבוב האחרון. אך כמו שקורה לא פעם במחוזותינו, הפך המבנה המפואר לבית מלון, כשרק קומה אחת נותרה סיעודית עם 36 מיטות בלבד "

nofara123

New member
פשוט גועל נפש

עכשיו בטוח שללא ניסע לשם, תודה רבה על המאמץ וההתייחסות:]

harhanegev

New member
../images/Emo41.gif אתה טועה לחלוטין.

אני מכיר אישית משפחות שיש להן סבא / סבתא באישפוז גריאטרי במעונות מכבי שקורא לעצמו "מלון פירסט קלאב". יצא לי פעם לעבור שם בפנים, וראיתי כמה מהמאושפזים במו עיניי. כפי שאפשר לראות היטב בקישור בנתתי, אין מדובר בדמיונות או הזיות, אלא המציאות בשטח. קופ"ח מכבי הם עבריינים שמנהלים חלק מחדרי בית האבות הסיעודי שלהם כ"בית מלון", למרות שיש להם רישיון לבית אבות ולא לבית מלון. אם הם היו מבקשים מראש רישיון לבנות בית מלון שם צמוד לבתי מגורים, הם לא היו מקבלים לעולם רישיון כזה.

למעלה