שאללללההההההה

lovecrime

New member
תאמת...

ממש לא נראה לי לפחות לא בקרוב... קודם כי לא נראה לי שהם יודעים שהם מוכרים בישראל...וגם לא מוכרים ברמה שהם יבואו להופעה... וגם בגלל המצב...שמעי אף אחד לא בא לארץ...

DawnR

New member
זה הולך להפתיע אתכן....

יש מצב. אולי לא בחופש הזה. אבל יש סיכוי לשנה הבאה. חברה שלי מנהלת את מועדון המעריצים האמריקאי והיא בקשר עם המנהלים של בסטד וכששאלתי היא דיברה עם ריצ'רד והוא אמר שיש סיכוי שהם יעשו סיבוב הופעות עולמי ובינתיים ישראל היא אופציה. אז יש סיכוי. קלוש, אבל יש. אל תשכחו שלהקות בריטיות מוכרות באות לכאן. אמריקאיות לא ממש. שחר.

bustedsum41

New member
הלוואיייייייייייייייייייייייייייייי

יווו אני מה זה מחזיקה אצבעותתת!!!!!!!!!!!! תתארו כלכם באסטד פהה!!! בארץץץץץ!!!!!!!! טוב אני יקים התנחלות ליד הבית מלון!!!!!!!!!!1... גם שם נראה את כולם כולם יראו את כולם!!! אאאאאא מגניב

blink me1

New member
אוקי אוקי אוקייייייייי../images/Emo99.gif

אז אם הם יגיעו בדוווווווק ידווחו פה בפורום ליפני?? יעני שיהיה מספיק זמן לקנות כרטיסיםםם.....?!??

DawnR

New member
סמכו עליי...

כולכן תדעו בזמן... שחר.

blink me1

New member
../images/Emo4.gifאיך זה שאת לא מנהלת הפורום??

בלי להעליב כמובן את המנהלת הנוכחית... פשוט לך יש יותר ידע וקשרים וכל השיט הזה...או שלע.....??

DesertRose7

New member
ובגלל זה..

היא אחת מהמנהלות של מועדון המעריצים הישראלי של באסטד!! כבוד..

DesertRose7

New member
אבל!

אנחנו עדיין אוהביחם את המנהלת שלנו!!!! ומפרגנים והכל.. נכון??????? יופי!

DawnR

New member
ת'אמת,

מאיה (עוד אחת מהמנהלות) ניסתה לפתוח פה פורום אבל כנראה שתפוז קיבלו את הבקשה יותר מדי מאוחר או משהו... לא יודעת, בכל מקרה - אני לא ניסיתי לפתוח פה פורום כי אני בי"ב...קצת בעייתי לנהל פורום בנוסף למבחנים וזה. אני סומכת עליכן שכשאני בצבא תמשיכו לעשות עבודת קודש
שחר.

blink me1

New member
אני עדיין במועדון או מה?? ממזמן

הכנסת אותי ואנלא מקבלת שום מידע באימייל! שום כלום

DawnR

New member
כן, כל מי שנרשם

עדיין במועדון....כל העניין די מתעכב...שוב בגלל בגרויות\צבא\מה לא אבל ברגע שהאתר יפתח המיילים יהיו קבועים..אז לא לדאוג! בינתיים הפורום הזה מספק מידע...
שחר.

bustedsum41

New member
ללאל אני התבלבתי!!!

לא ענו איפה אני רושמתי שאלהה!! למה הכל מתערבב לי!?!?!?.

למעלה