שאללללהה חשובה !!

שאללללהה חשובה !!

אתם יכולים לתת לי את התמונה הכיהכיהכי יפה של רן ? [וזה קשה !!!!]

יוב101

New member
באתר הרשמי תוכלי למצוא את כל התמונות../images/Emo9.gif

ואז תבחרי את ההכי יפה לדעתך
הנה הכתובת: www.randanker.com

קראתי איפשהו ואני כבר לא זוכרת איפה..

שיש וידיאו צט עם רן דנקר ביום ראשון ב- 9 אז פליז תיהיו מש נחמדים ותסבירו לי איך אני נכנסת לשם וכאילו הבנתי שזה באתר של יס אבל איפה אני שואלת את השאלות שהקרינית מקריאה אז פליז ממש תרשנמו שלב שלב ותעזרו לי תודה על הססבלנות וגם למיש יענה אז תודה מראש

ועוד משהו אם אפשר..

איפה אני יכולה להשיג את הקטלוג החדש של דיאדורה וגם ישנים כאילו מכל העונות מכל השנים כאילו חיפשתי מלא חנויות דיאדורה אבל לא מצאיתי כלום כי רוב הנויות זה חנויות ספורוט שמוכרות בנוסף דברים של דיאדורה אבל אין להם שמה קטלוגים ובחנות המיפעל גם אין אז פליז תעזרו לי פליז פליז פליז !! אפילו ממש מיקום מה שלא תירצו ויעזור !! וגם איפה אני יכולה להשיג את הגלויה שלו אם התמונות והחתימה קראתי שפעם מישהי כתבה שבתל אביב אז אם אפשר איפה בידיוק בתל אביב ?!!?!? אני ממש מצטערת על עודף הבקשות אבל פלייז תעזרו לי זהה ממש חשוב ודחוף לי !! וממש ממש ממש ממש תודה

יוב101

New member
תשובות עד כמה שאני יכולה לעזור../images/Emo13.gif

1. את הגלויות אני מצאתי באליטל שזה בבני ציון...אבל יש גם בתל אביב אני חושבת שמיתר אמרה בנמל אבל אנלי לא בטוחה. 2. בעונות האחרונות אין קטלוגים אבל עוד לא ידוע אם הם יוציאו בעונה הזאת.. 3. לגב הוידיאו: את נכנסת לקישור הזה http://yes.walla.co.il/?w=1/7310/@@/forum&fid=3156 ואז את מוסיפה את השאלות שאת רוצה וכשהוא יכנס ביום ראשון הוא יענה על הכל בוידיאו צ'ט live. מקווה שעזרתי לך

סורי על החפירות אבל יש לי עוד שאלה..

כבר יודעים איפה רן דנקר יופיעה ביום העצמאות ?! כי קראתי בכל מיני תגובות וכאלה וכל אחד אומר מקום אחר וגם אם יש הופעה שלו אבל לא ב- 16.4 בתל אביב פליייז תעזרו לי אני פשווט מכור לבן אדם הזה אה וגם אם יש הגבלת גיל או משהו לאותה הופעה אז זה יעזור לי אם תגידו .. ממשממשממשמממשממשממשמממשמממש תוווווודה !!
(סורי על החפירות וההצקות )

יוב101

New member
בפורום הרשמי הוא כתב שהוא יעדכן בקרוב לגבי

ההופעות ביום העצמאות

למעלה