שאללללה

Just Adi

New member
שאללללה ../images/Emo80.gif

מי לדעתכם יותר טוב בסולו? שחר או יהלי? מצד אחד - יהלי, יש לו מילים שאם מפרשים הן מדהימות ואני נורא אוהבת את המלודיה בשיר שלו, וכל הסגנון שלו זה לא להיטי גלגל"צ ממש, אבל פשוט טוב לשמוע וזה קצת מזכיר לי את יחסים פתוחי - צריך לשמוע הרבה בשביל לאהוב באמת מצד שני - שחר שירי פופ קליטים, מילים פשוטות ומתחברות, המון רעש, גם שירים שקטים וגם כאלה לקפוץ כשבא, בניגוד ליהלי הוא נותן וואחד הופעה אנרגטית וכריזמטית. אבל חסר בו איזה משהו שיש במוניקה וליהלי (לא, לא חסר לו יהלי) איזה משהו ... יותר אוף אין לי מילה :) אם למישהו תהיה שישלים אותי אז מה אתם מעדיפים?

Holy Cow4

New member
יהלי!../images/Emo79.gif

נא לא לשכוח שליהלי יש לא רק מלודיות מתוקות ונעימות, יש לו גם מילים. יהלי הוא כותב את השירים הכי יפים ששמעתי אי פעם. נכון, לשחר יש גם כישרון כזה, אבל אני יותר מעריכה את המילים של יהלי.

MiToOsH

New member
מה רע../images/Emo35.gif ../images/Emo104.gif

המשפט הזה סו פאקינג היה בחתימה שלי מהיום של ההופעה במוצקין

בטח שיהלי../images/Emo70.gif

יש לו סגנון כתיבה מיוחד. הוא משתמש במטאפורות, וזה מתבטא נורא יפה בשירים שלו. לדעתי, יהלי יותר טוב בסולו. ד"א הפרצוף הזה כל-כך מזכיר לי את יהלי-
, לא יודעת למה, אבל כל פעם שאני מסתכלת עליו, אני נזכרת ביהלי.

Menaged

New member
יהלי מן הסתם...

כמו שכבר אמרתי בעבר, יהלי >>>>>> שחר... לא יודע, אני פשוט מעריך אותו יותר כאמן. שחר הוא סגנון יותר פופי כזה, ויהלי, לא יודע, פשוט אמיתי יותר כנראה, ככה אני רואה את זה לפחות.

או קיי... אז דעתי... ../images/Emo168.gif

לדעתי כמעט ואי אפשר בכלל להשוות.... בגלל.... ש.., לא יודע אם להגיד שרים בסגנון שונה.., אבל משהו כזה.., כי שחר הוא יותר אנרגטי כזהה!! וקופץץ והכל.... ויהלי הוא פחות אבל כשיש שיר רועש כמו למשל "לא רוצה לדעת" אז יהלי גם קופץ וכלל זהה
וראינו את זה טוב מאאודדד בהופעה האחרונה של מוניקה.... בקיצור.., אני אישית לא יכול להשוות...

Silver Fox

New member
יהלי...../images/Emo82.gif

הוא לדעתי יותר מצדיק את התואר זמר מאשר שחר... אפילו שבהופעות שראיתי הוא מזייף במיקרופון.

יהלי יהלי יהלי יהלי ../images/Emo110.gif

ואי כמה זמן לא השתמשתי באייקון שלי חיח אממ... יהלי עושה מוזיקה יותר טובה, יותר עמוקה... שחר מקפיץ, אבל זה לא משהו עם עומק ונשמה (איכ מה שאמרתי עכשיו נשמע כמו מזרחית כבדה)

יהלי..../images/Emo105.gif

האנרגיות של שחר תפורות עליו כמתופף.. אני לא יודעת, יש בו איזה משהו לא שקט ותוסס, מאוד שונה מיהלי, שיש איכשהו את התחושה שהוא שלם עם עצמו. (?) בכול מקרה, את השירים של שחר אני לא אוהבת. לוידעת למה.

fushi e

New member
אוקיי..../images/Emo95.gif

זה שאלה די קשה.. לכל אחד מהם יש משהו מיוחד ליהלי יש את הכישרון כתיבה המדהים,ואת השירים שצריך לשבת שעות ולפרש ואני אוהבת את זה,לעומת שחר שהטקסטים שלו מאוד קלילים וישירים. יהלי מאוד שקט על הבמה וקצת "אדיש" לעומת שחר,שמתחרפן על הבמה. אז אני לא יודעת להחליט,אבל בכל זאת..לדעתי ההרכב של מוניקה הכי טוב,שחר מתאים לו להיות מתופף כי הוא משוגע כזה,יהלי הסולן בגלל הטקסטים,ופיטר לא קשור עכשיו (חחח איזה רעה אני
)

למעלה