שאללללה :)

tsofa

New member
שאללללה :) ../images/Emo85.gif

סורי שאני פותחת הודעה חדשהה :| לא היה לי איפה לשים את ההודעה הזאאתת , קראתי באיזה שהוא מקום שזה השריר של בילל ----> יש מצצצב ??! כי מזה לא ניראלללי XD

אגנסקעXD

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפרק 24 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הוספתי את הפרק לפה כי פשוט השירשור של הפאנפיקים היה ממש ארוך.. מקווה שתהנו... ההמשך יגיע כשיהיו מספיק תגובות.. גיאורג: "אז .. חזרתם האא ?" אנה: "לא ממש לא חזרנו.." גיאורג: "לפי איך שטום ייצא מחויך מהחדר.." אנה: "אוי תפסיק ליהיות קנאי.. עכשיו תצא אני רוצה לנוח." גיאורג: "מה יש לך ? לטום יש לך הרבה זמן ואליי אין לך טיפה ?" אנה: "אוף אין לי כוח לריב איתך.. תן לי לישון" אנה הסתובבה והלכה לישון. גיאורג ייצא עצבני ומבואס מהחדר. כולם חזרו למלון והתארגנו להופעה. כולם עלו למיניבוס ונסעו לעבר אולם ההופעה. מלא מעריצות צועקות ודמעות על פניהן. הבנים נכנסו לאולם והתחילו לסדר את הציוד, ביל התחיל לחמם את גרונו , "אתה נישמע כמו כיבשה" אמר גוסטב "די תפסיק אני מחמם את הגרון" אמר ביל והלך לשירותים ביל התקשר לשירלי "יפה שלי" "רציתה משהוא מאמי?" "סתם לשאול אם את באה להופעה?" "אני עדין במלון מתארגנת " "כמה זמן זה עוד ייקח לך?" "רבע שעה ואז אני יבקש שיסיעו אותי לאולם" "טוב תתקשרי לפני שאת יוצאת אני אבקש מהנהג שיבוא לאסוף אותך" "סבבה נשיקה" "נשיקה ביי" ביל חזר לשאר הלהקה והחל לחזור על אחד השירים דיוויד : "אתם מוחנים לעשות חזרה על השיר מונסון?" "סבבה" אמרו כולם בפה אחד והחלו לעשות חזרה לאחר שסיימו הם הלכו להתלבש. הפלפון של ביל צלצל זאת הייתה שירלי "בילי אני מוכנה" "טוב אני מיד שולח לך את הנהג שיבוא לאסוף אותך" "סבבה אני ליד פתח המלון" "בי" אמר ביל וניתק ביל הלך להתלבש גם לבנתיים שירלי הגיעה לשערי האולם ונדחפה ורצתה לעבור "סליחה תוכלי לזוז חכים לי שם בפנים" "אני פה מהבוקר תוכלי גם לחכות" "חצופה למה את עוקפת" שמע מספר בנות צועקות את זה היא נעמדה בצד והתקשרה לביל "בילי תוכל לעזור לי אני בכניסה " "סבבה שנייה אני יוצא " הבנות ראו דמות מטושטשת יוצאת מהאולם אם מספר אנשים "זה ביל" צעקו הבנות "תעזרו לה להיכנס" אמר ביל לאנשי ההבטחה "איזה חוצפה!" צעקו המעריצות שירלי נכנסה והלכה אם ביל לעבר האולם אם ביל "יכולת להיכנס מהכניסה האחורית" אמר ביל "לא חשבתי על זה" צחקקה שירלי . השעה הייתה כבר 9 וחצי בערב כול המעריצות נכנסו והחלו לצעוק ! "איזה קהל " אמרו הבנים אחד לשני דיוויד אמר לכולם להיכנס לבמה שירלי חיבקה את ביל ונישקה אותה "בהצלחה" צעקה שירלי לבנים כולם חייכו ביל התחיל את המופע "סדרסטי מוסקבה" צעק ביל [שלום מוסקבה ברוסית] הבנים התחילו לנגן כול המעריצות צועקות ומרימות את השלטים ביל העלה לבמה את אחד מהבנות בקהל ושניהם שרו את שראי לאחר השיר ביל חיבק את אותה ילדה והיא לא עזבה אותו ביל ביקש עזרה מאנשי ההבטחה ושירלי עמדה מאחורי הקלעים וצחקה על מה שקרה שם ביל חייך אליה והיא החזירה חיוך ההופעה הסתיימה ביל חזר לשירלי גוסטב הוריד את חולצתו גיאורג זרק את המפרט וטום שתה מהבקבוק והשפריץ מים לעבר הקהל הבנים ירדו מהבמה והלכו להתארגן - - בחדר ההלבשה - - גיאורג: "איזה קהל" גוסטב: "היה ממש כיף, הבנות לא הפסיקו לצעוק" טום: "אהבתי את הקטע שביל חיבק את הנערה שהוא העלה והיא לא עזבה אותו" הבנים צחקו והמשיכו לדבר. מחוץ לחדר ההלבשה היו ביל ושירלי השיחה "ביל הייתה מדהים" "ההופעה הייתה מדהימה" "מאוד" ביל הסתכל אל שירלי ושאל "מה לא קינאת שהילדה הזאת לא עזבה אותי" "למה לי לקנא הרי אתה שלי" "מי אמר" "אני אמרתי" אמרה שירלי וחיבקה את ביל "אני אוהב אותך" אמר ביל "גם אני" אמרה שירלי הבנים פרקו את הציוד ועלו למיניבוס. כשהם הגיעו למלון ביל ושירלי עלו לחדר טום וגיאורג עלו גם לחדר רק גוסטב הלך לאכול לאחר שגוסטב אכל הוא עלה גם לחדרו. בוקר. כולם עייפים מההופעה אתמול.. טום השכים וקם מוקדם. הוא נסע לבית חולים. נכנס לחדר של אנה בשקט. השעה הייתה 7. הוא הניח על השולחן שליד מיטתה פרח. פרח אדום ויפה. על הפרח היה סרט, ובו היה כתוב בכתב עגול ויפה: "בוקר טוב מלאך. כמה את יפה שאתה ישנה, זה הוכחה לכמה שאני אוהב אותך.. לא מספיק? תסתכלי שמאלה.." היא ראתה ארוחת בוקר. למיטה היו קשורים 2 בלונים עם לב :] ושם היה פתק: "זה מספיק?" אנה חייכה. מתי .. איך .. אתמול הייתה הופעה .. מתי הוא הספיק !? טום חזר למלון. מחויך.. פתאום הטלפון השמיע הודעה.. זאת הייתה אנה.. : "תודה על הכל [:" טום החזיר לה הודעה : "אין על מה. כדי לראות אותך יישנה זה שווה הכל" אנה חייכה. "אולי כדי לתת לו הזדמנות" חשבה לעצמה.. טום חזר לישון. ביל קם מהרעש שטום עשה שהוא נכנס לחדר. "אתה מוכן להפסיק לעשות רעש !?" צעק ביל "מה כבר עשיתי" היתמם טום וחייך חיוך אידיוטי. "מה עשית!? אתה פשוט חולה נפש וזרק עליו כרית ! את שר בלי לשים לב.. וגם שאתה ישן אתה עושה רעש ! אתה צועק אנה מתוך שינה" "מה !? אני לא" "אתה כן" אני לא וזהו !!" "טוב שתוק.." והלכו שניהם לישון. כעבור כמה שניות : "ביל.." "מההההה?!" "אתה יכול ללמד אותי ליהיות אתה?" "טום מה אתה רוצה..? תן לישון" "בילי אני רוצה ליהיות אתה! אני לא מבין איך אתה יכול להחזיק קשר עם בחורה כל כך הרבה זמן ולאהוב אותה! ואף אחת אחרת לא מזיזה לך" "אתה מדבר על אנה, אתה לא צריך ליהיות אני.. טיפשון! אם אתה באמת רוצה להשתנות בשבילה? תבין אותה. אתה פשוט צריך לאהוב אותה. את זאת שבחרת. זה נכון. העולם מלא בבנות יפות, מושלמות, עקשניות, מוזרות וכ"ו.. אבל בחרת אותה מכל הבנות בעולם. רק אתה זה שיודע למה דווקא בחרת בה. אז תיהיה איתה. תאהב אותה. תיתן לה מה שהיא רוצה. תן לה לשלוט עלייך אבל תראה לה שגם אתה הבוס.. תנשק אותה. תזכיר לה כל דקה שלכם ביחד כמה אתה אוהב אותה. אל תסתכל על אחרות כשאצלך יש את ה-אחת המושלמת. אם אתה מחפש אחרות סימן שאתה לא מוצא בה הכל. ואז באמת אתם לא צריכים להיות ביחד כי כולם נפגעים ואתה בכלל לא אוהב אותה אם ככה. תחכה לה.. ברגע שתחכה לה ותיהיה סבלן תאמין לי שזה יבוא ממנה.. היא תתגעגע אלייך היא תרצה אותך חזרה.." "מאיפה כל החוכמה הזאת? איזה כיף שיש לי אח כמוך.. אני פשוט אוהב אותך בילי.. תודה" "אל תתחנף.. עכשיו אפשר ללכת לישון?" "כן אח שלי. לילה טוב" חייך ויצא מהחדר. טום יירד ללובי.. הוא לא רצה לחזור לישון.. הוא חשב על כל מילה שביל אמר.. ועל כל מילה שאנה אמרה.. על כל מה שהיה לו ולאנה כל התקופה היפה הזאת. הוא הבין שאסור לו לוותר. שהיא הכל בשבילו. פתאום ראה את גוסטב יורד. טום: "בוקר טוב" גוסטב: "מה אתה ער בשעות כאלו?" טום: "סתם, אני בנאדם מאושר עכשיו, ובנאדם מאושר זה בנאדם שלא רוצה ללכת לישון כי המציאות שלו הרבה יותר יפה מהחלום." גוסטב: "מה נהיית משורר, מה כבר קרה עם אנה?" טום: "איך אתה יודע שזה קשור אליה?" חייך חיוך אידיוטי. גוסטב: "כי בנאדם מאושר זה תמיד מבחורה" צחק. טום: "לא נכון לא תמיד . טוב נו מה אתה מתווכח? זה בגללה נו .. אני באמת מאוהב בה.. כמו שאף פעם לא אהבתי בחורה.." גוסטב: "איי טומי מה יהיה איתך בסוף ?!" טום: "מה יהיה איתי בסוף ?? :]" - בבית חולים - האחות נכנס לחדר של אנה.. "אנה יש לך פרחים.." "מוזר ממי כבר יכול ליהיות לי פרחים.. מה טום הביא לי עוד? איזה חמוד" ואז היא קראה את הכרטיס: ".." - המשך יבוא -

אגנסקעXD

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif

מקפיצה..! יואו משעמם לי מוות..! אז ספרתי כמה מילים יש בפרק הזה.. 1,141 מילים..! ח...

כרמלי6

New member
המשך !

חחח תנו לי לנחש מי שלח לה את הפרחים חחח
זה צפוי .... או שבעצם זה לא צפוי
נוו דיי אני לא יכולה לחכות להמשך חח תמשיכי עכשיו !

למעלה