שאלללללללללללללללות

StormLord

New member
שאלללללללללללללללות

מאיזה דיסק השיר karma police מישהו יכול להמליץ לי על עוד שירים בסגנון וגם אפשר להמליץ על השירים הכי רעשים של רדיוהד תודה!

thomas78

New member
בבקשה ...

karma police - מהאלבום ok computer. שירים נוספים בסגנון ושירים רועשים : airbag, sulk, bones , killer cars, paranoid android, electioneering, black star, my iron lung, just, the bends, thinking about you, ripcord, vegetable, prove yourself, inside my head, maquiladora, Polyethylene , pop is dead, trickster, yes i am. אני יכולה להמשיך, אבל זה מה שעולה לי כרגע לראש, אלה שירים רועשים יחסית אבל נעימים באופן כללי... enjoy...

power play

New member
faithless the wonder boy

בהופעה חיה יותר מומלץ the thief יש רק בהופעה חיה בינתיים reckoner כנ"ל trans atlantic drawl pearly palo altO

man in heaven

New member
ואם בשירים עסקינן...

לפי האתר החביב GREENPLASTIC.COM, יש לרדיוהד כמה שירי דמו. לדוגמא: PHILLIPA CHICKEN GIVE IT UP THE CHAINS וכו´ שאלתי היא: האם כולם יצאו לעולם? כי למשל את GIVE IT UP ו PHILLIPA CHICKEN מצאתי, אבל את THE CHAINS לא. מישהו כאן שמע את THE CHAINS ?

power play

New member
אי אפשר להשיג את השיר

הזהרה-מי שיגיד שכן אפשר למצוא אותו ועל אחת כמה וכמה יגיד שיש לו אותו יצטרך לשלוח לי את השיר..

עכבר מת

New member
the thief

הוא שיר של הלהקה הגאונית הגרמנית Can, ולא של רדיוהד (למרות הכיסוי משובב הלב)

rachelmerav

New member
electioneer, just, optimistic

anyone can play gituar. national anthem. ןיש עוד המון שירים "רועשים" אבל לדעתי הרעש האמתי נמצא בשקט.

למעלה