שאלנות חשובה

lir42

New member
שאלנות חשובה

כמו שכולכם יודעים עברו כמעט 6 חודשים מהניתוח כנאמר לי שאסור לי חצי שנה ראשונה לבלוע כדורים האם כעט אני יכולה לבלוע ויטמינים בכדורים ולהפסיק את הסירופים??????? תודה לירי

SARA120

New member
הי ליר../images/Emo13.gif

חצי שנה?בטוח? אם כך אני חוטאת גדולה!שמעתי על כמה ימים אחרי הניתוח ,זה כן!ואני לוקחת קבוע 2 כדורים קטנים אליפסיים כל בוקר וכשחליתי בשפעת לקחתי אקמולים גדולים ומפחידים ללא הכרה...
האם אפשר באמת לקבל חוות דעת ממקורות מהימנים? ואפרופו מהימנים:עשיתי טעות לפני כיומיים כשהמלצתי לחברתנו הסובלת מכאבים בכתף, עצות מ"מיטבחי" כאשר לא ציינתי מפורשות שקודם יש לשלולע"י רופא בעיה רפואית ורק אחר כך להתעסק בתרופות "סבתא"..אז להבא אני אזהר.. חוץ מזה התגעגעתי אליכם בשישבת אבל היו לי אורחים והחדר בו המחשב היה תפוס..ביי שרה

lir42

New member
שרה יקרה

תלוי בניתוח הניתוח שלי דומה מאד לפובי תלוי איזה ניתוח עשית לי לפחות לחכות חצי שנה שלך ליר

באיה

New member
לירי שלום

כדורים אם הם קטנים יותר מגודל של אופטלגין או אקמול, את יכולה לנסות לקחת. כדורים שהם יותר גדולים, כדאי לשבור לארבע, בבית מרקחת יש מכשיר שחותך כדורים, כך שלא צריכה להיות בעיה עם זה. גם לי נמאס מכדורי מציצה וכדומה, מלבד זה הם גם יקרים בהרבה. אז קניתי מכשיר כזה, ואני חותכת ל4 חלקים. מקווה שעזרתי לילה טוב באיה

רוייקו

New member
היי לירי.. רוב הויטמינים בכדורים

די גדולים ויכולים להתקע במעבר הצר שיוצרת הטבעת. אולי כדאי לך לנסות ולהמשיך עם הסירופים ?! נסי את הסופרדין N .. הוא ממש טוב ולא נורא מסחינת הטעם.

רוני#

New member
היי ליר - שאלה קצת תמוהה ../images/Emo2.gif

תשמעי , בתור מנותח פובי , כמוך , לא ממש ברורה לי ההכרזה שכתבת שחצי שנה אסור לך לבלוע כדורים ....
- ממש לא ברור לי . ישנה האפשרות שכמו כל מנותח אחר כאן - לא תוכלי לבלוע כדורים גדולים וזה בגלל הטבעת , ואולי ... תצטרכי לחתוך או לרסק אותם כדי שיירדו אבל ממש איסור -
- לא חושב שקיים כזה . רוני

lir42

New member
רוני יקר

קודם כל מה שלומך???? דבר נוסף - מסתבר שלכל אחד אומרים משהו אחר לי אמרו שחצי שנה ראשונה ללא כדורים שלך לירי

ronnymp

New member
לא ממש מסתדר לי .....

נראה לי שלא הבנת נכון . אני אישית צורך כמה תרופות (יתר ל"ד) . אז בהתחלה זה נכון - הייתי מרסק אותם אבל די מהר הפסקתי - והתחלתי לבלוע אותם כמו ילד גדול ואם במקרה תיתקלי בכדור גדול במיוחד (וזה די נדיר...) אז פשוט תחצי אותו לשניים (ממש כמו בפרסומות - חצי/חצי .... ) רוני

lir42

New member
אני הבנתי נכון מצטערת לאכזב אותך

מה שלומך???? שלך ליר

star22.

New member
למה אסור? לי לא היתה בעיה לבלוע

כדורים ולא קרה לי כלום וזה גם לא נתקע או משהו המשך יום נעים כוכב

למעלה