שאלתו של סאן רייז נמחקה כי הייתה

bflygirl

New member
שאלתו של סאן רייז נמחקה כי הייתה

בעלת תוכן פירסומי להלן שאלתו ללא התוכן הפירסומי: שאלה קצת מוזרה האם אפשר לערבב שמנים אתרים מחברות שונות והאם תהייה לזה השפעה אחרת או כל תוצאה יוצאת דופן ? נגיד שמנים אתרים של חברה אחת עם שמנים של חברה אחרת ? או שזה אסור בתכלית? נראה לי קצת מוזר

bflygirl

New member
ותשובתו של yelond לשאלתו

מה הבעיה? היי אין כל מניעה טכנית וביצועית לעירבוב שמנים מחברות שונות, קורה לעיתים שקיים חוסר של שמן מסויי מחברה א' ונמצא רק בחברה ג' אז לא נשתמש? מבחינת חומר פעיל הוא קיים ומבחינת סינרגסטיות על שמנים אחרים בתרכובת ואנרגיות מחברות שונות, אין בעיה! רק בריאות ושימוש מוסכל! הכרטיס של yelond

Sonata Of Tears

New member
אבל אבל

זה לא חומר פרסומי! השוק לא כזה רחב בארץ והוא לא אומר "חברת שמני בוסקילה יותר טובה מחברת שמני זיינגזונט" אני חושב שזה בסדר גמור,אפילו להמליץ על חברות זה בסדר לדעתי לפעמים יש חברות שהם עושות מוצרים מסריחים ומותר לשאר חברי הפורום לדעת את זה.

bflygirl

New member
רוצה להמליץ אז במסרים!

אסור שיהיה חומק פירסומי כלשהו, מצטערת זה הכללים לניהול פורום אני משתדלת כמה שאפשר אבל פחות מזה איני יכולה רוצים לפרסם על חברות טובות ניתן לעשות את זה בלוחות

Sonata Of Tears

New member
שיהיה

אני בכלל נגד חברות >_< אני אנטי-עולמי ממ..בכל מקרה,אני מת משעמום כי סיימנו מוקדם ,יש לך אייסקיו? לא? אז תעשי אחד אני נמס פה משיעמום!

bflygirl

New member
חמווווד, אני בעבודה

ואחרי זה בלימודים! ואני אצטרך שתשמור על הפורום
ספר לי מה גודל עכשיו בגינה שלך... מעניין אותי לדעת ואיזה תה אתה הכי אוהב? ואתה יכול גם להיכנס לבלוג שלי ולקרוא בינתיים

היי טיר../images/Emo24.gif../images/Emo20.gifגם לי יש עץ

תות בחצר. אבל הוא ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק בזמן הבשלת התותים אתה מוזמן.

../images/Emo24.gif../images/Emo20.gifטיר אתה תמיד מוזמן

גם אם התותים עדיין לא הבשילו. בחצר יש לי שלוש כלבות,אז כדאי לוותר על האוהל ושק שינה, אלא אם כן תסתדר איתם. מה אתה אומר?

ענק פשוט ענק ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif חחחחחחחח

הרגת אותי מצחוק פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

אופס שכחתי ../images/Emo3.gif

לא התכוונתי לעשות פירסומת פשוט ככה זה יצא לי מאחר ורק את שני הסוגים האלה אני מכיר
שכחתי לרגע שזו פירסומת .

bflygirl

New member
ואני חייבת לשמור על כללי המשחק

בשביל כביכול להיות במשחק ואני יודעת שלא התכוונת שזה יצא פירסומת אבל להבא להשתדל אחרי שאני מוחקת, מארגנת מהפורום חומר למאמרים, פה ושם עונה להודעות ממש אין לי יותר זמן כדי להרחיב משלי וקיוויתי שלפחות תחסכו לי את המחיקה של הדברים הפירסומיים שהם אסורים בהחלט בפורומים ולא רק בפורום הזה

../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif האמת שבכלל לא חשבתי

זה יצא לי בטבעיות בלי אפילו לשים לב טעות טועים טעיתי
אייי קרמבההה

bflygirl

New member
אויייי איתך מזכיר לי קרמבו

לא מספיק התמונה של הקרמבו היפה ששמו בשער של תפוז איזה יום? פוייה!

מה בדיוק פויה בקרמבו ../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

הכי זה אחד הממתקים הכי טעימים פשוט נפלא הביקסוויט הזה והקצף יאמי יאמי
איףףףףףףףףף עכשיו בא לי קרמבו
נראה לי אני מביא דוך לסופר ושולק חבילה.

למעלה