שאלתי איך שאקירה עשתה במצעדים ו..

AlanShkr

New member
שאלתי איך שאקירה עשתה במצעדים ו..

לא מצאתי מצעד רשמי לישראל (האם יש, ולא הסתכלתי מספיק?) אז שאלתי את: http://www.israel-chart.com/index.asp (רדיו 101אפ-אם) כי זה הדבר הכי קרוב שמצעתי והנה התשובה: היי! שאקירה הצליחה מאוד במצעדים בשנת 2002: להיט הבכורה שלה Whenever wherever היה במקום הראשון במשך 4 שבועות רצופים ובסוף שנת 2002 נבחר לשיר השנה ברדיו ירושלים. כמו כן שאקירה זכתה בתואר פריצת השנה לשנת 2002. הסינגל Underneath your clothes הסתפק במקום ה-12 במצעדים השבועיים, והשיר Objection הגיע רק אל המקום ה-20. האלבום נימכר בקצת יותר מ-20 אלף עותקים בישראל. -------Original Message------- From: AlanShkr Date: 11/13/04 19:35:24 To: [email protected] Subject: שאלה על המצעדים. שלום. רציתי לדעת איך הזמרת: שאקיאה עשתה על המצעדים. היתה לה 4 להיטים בחול ורציתי לדעת איך הם עשו פה. דע": יש לי עוד שאלה: האם אתה יודע איל האלבום האחרון עשתה? -תודה רבה!!!

brunu

New member
יפהההההההה כל הכבוד אלן ותודה

אני שם את זה בטאגליין

מושיק20

New member
מצויין../images/Emo70.gif אם כך מתי שאקירה מגיעה

לקבל את האלבום זהב שלה ממדינתנו הקטנה
זה בהחלט הישג
אף זמר/ת להקה בינלאומי כמעט ולא מגיעה לאלבומי זהב (20 אלף) או פלטינה (40 אלף) אצלנו
כל הכבוד לשאקירה ול-20 ומשהו אלף הישראלים שקנו את האלבום

מושיק20

New member
תודה../images/Emo13.gif אני רוצה לציין....

קודם, שלום לכולם. קוראים לי מושיק, מאוד אוהב את המוזיקה של שאקירה
יש לי שני דיסקים שלה: "שירותי כביסה" המפורסם... ואת: Donde estan los ladrones הלא פחות מצליח
(ואת הסינגל של Whenever wherever) מישהו יודע מתי שאקירה מתקאמבקת
ע"פ אתר המעריצים הבריטי שלה, כתוב שסינגל חדש ייצא ב25/10 מאז התאריך הנ"ל עברו כבר שבועיים. (ההודעה באתר נכתבה לפני 3 וחצי חודשים)

perrinat

New member
היי מושיק, מה שלומך../images/Emo35.gif../images/Emo140.gif

שאקירה חוזרת אלינו בחודש מרץ. אנחנו כבר מתכוננים

מושיק20

New member
../images/Emo24.gif רינת מה ענינים../images/Emo35.gif ../images/Emo24.gif

וואי איזה יופי שאת כאן
אני מחכה כבר ששאקירה תחזור ובענק
הציפיות ממנה גם ככה גדולות ואחרי ששמעתי את האלבומים הקודמים שלה (בספרדית) אני בטוח שהיא לא תאכזב
אבל קדימה שייצא כבר סינגל היא ממש "הרעיבה" אותנו לקאמבק

למעלה