שאלתי את הקלפים שאלה מפורטת

תיקתקית

New member
שאלתי את הקלפים שאלה מפורטת

יותר. בחרתי בפריסת 6 קלפים - היא נראתה לי מתאימה לשאלה. שאלתי: מהו טיב מערכת היחסים שלי עם X? הרקע, היינו ביחד לתקופה מסויימת, ונפרדנו לפני כחצי שנה. קיבלתי בשורה העליונה (מימין לשמאל): שמונה חרבות,שישה מטבעות,כוכב,ארבע חרבות,אביר המטות, מלך הגביעים. סיכום:שמונה מטות. אשמח לדעת מה פירוש הדבר לפי הקלפים. תודה

batgalim

New member
הי תיקתקית, יש לי מספר שאלות../images/Emo26.gif

האם מאז שנפרדתם - נפגשתם? שוחחתם? היתה כוונה מצד אחד מכם לעשות איזשהו צעד לחזור אחד לשני? האם יש לך מידע לגבי הבחור ואם נמצא כיום במערכת יחסים כלשהי? בחרת פריסת 6 קלפים - האם הכוונה לפריסת שאלה? כי אם כן - הניסוח אינו מתאים למספר הקלפים.

תיקתקית

New member
הייב ת גלים, תשובות לשאלותיך

מאז שנפרדנו אנו עובדים באותו מקום עבודה. על כן נפגשנו ושוחחנו אך היחסים בינינו מאז הפרידה עברו עליות וירידות. הייתה כוונה מהצד שלי לחזור, וניסיונות בתחילה (כעת פחות, בעקבות היחסים שהתדרדרו, אבל הרצון להחזיר את מה שהיה - נשאר). אני לא נמצאת בשום מערכת יחסים כיום. אם תוכלי לומר לי איזו פריסה מתאימה לשאלה שלי - אשמח. תודה

batgalim

New member
הי תיקתקית../images/Emo142.gif

אני חושבת שכדאי לבדוק קודם מה הבחור מרגיש כלפיך, ואם אכן רגשותיו כנים והוא עדיין אוהב אותך, נוכל להמשיך ולבדוק לגבי טיב היחסים והפוטנציאל שלכם להיות יחד שוב, מה את אומרת?

תיקתקית

New member
בדיקה..

הבדיקה נעשתה כבר. לי רק ספקולציות לגבי למה הוא לא רוצה לחזור, ולכן רציתי לשאול את הקלפים, האם המצב ישתנה. האם זה רק בגלל מצב אישי-רגשי שלו, שיכול להשתנות, או דברים אחרים. או שפשוט החליט וזהו. בכל זאת הייתי רוצה לבדוק את הפוטנציאל או הסיכוי להיות יחד שוב, בגלל שאהבתי אותו מאוד.

צוף3

New member
את יכולה לפרוס את הקלטית

ולשאול: מה הפוטנציאל שלי עם x בשלושת החודשים הבאים?

תיקתקית

New member
בבקשה (ותודה)

1-מלכת החרבות 2-שמונה מטות 3-קוסם 4-תשע חרבות 5-שישה גביעים 6-שני גביעים 7-אביר המטבעות 8- תשעה מטות 9-ארבעה מטבעות 10-נזיר תודה לכן

תיקתקית

New member
אמנם אינני בקיאה בקריאה

אך נראה קצת מוזר 9 מטות כקלף מספר 4, לא? או שאני טועה?

צ ל י ל 8

New member
שלום תיקתקית

1-מלכת החרבות 2-שמונה מטות 3-קוסם 4-תשע חרבות 5-שישה גביעים 6-שני גביעים 7-אביר המטבעות 8- תשעה מטות 9-ארבעה מטבעות 10-נזיר הפוטנציאל אינו משמח כ"כ לצערי. וזאת אולי כי נכונו לך שינויים שאת עדיין צריכה לחוות אותם לפני שתהיי מוכנה לקשר. באיזה שהוא מקום את אפילו פוחדת ליצור קשר מבוסס, ייתכן שיש קשר בעברך שאינו מוצה את תום. ייתכן קשרי ידידות עם X, אבל לא רומן. נדמה לי שגם לו יש עדיין דברים לו סגורים, ולכן שניכם לא במצב המתאים ליצור קשר רומנטי. מה את חושבת?

תיקתקית

New member
תודה צליל

על ניתוח הפריסה. הייתי רוצה לקבל כיוון לגבי השינויים (והפחד?). אני סקרנית לגבי הקשר מהעבר - איזה עבר? במרחק כמה זמן? תוכלי להיות יותר ספיציפית? האם עלי לפרוס פעם נוספת כדי לקבל תשובה לשאלתי הראשונה או שהפריסה הזאת מספיקה?

צ ל י ל 8

New member
קשה לי להיות יותר ספציפית

את צריכה לחשוב בעצמך לגבי מה הדברים אמורים. פריסות נוספות בתחום זה, הם כבר מקום לייעוץ אישי ולא על גבי הפורום. מצטערת.

למעלה