שאלתי את הקלפים

שאלתי את הקלפים

בפריסת עבר הווה עתיד בקלפי ריידר. מה יתפתח ביני לבין ביל? יצא: עבר: תשעה מטות הווה: עשרה גביעים עתיד: מיזוג. ביל ואני נפגשנו אתמול בפעם הראשונה והגענו למצב שגרשו אותנו מבית הקפה כדי לסגור. האם תשעה מטות הוא המפגש שלנו שהיה כנגד כל הסיכויים? האם המיזוג מצביע על מערכת ארוכת טווח וטובה מאוד? מה דעתכם?

matal girl

New member
עופרה

התחלה מבטיחה ביותר. שניכם הגעתם לפגישה עם חששות ופגיעה מבני זוג או קשרים אחרים בעבר. האם הוא גרוש ועבר תהליך כואב וממוטט. הייתם בהגנות בתחילה מפני פגיעה אפשרית. הווה-יופי,נהדר. התלהבות רגשית . שיא האושר.שניכם זקוקים למשפחתיות ולקן חמים. קלף המיזוג מעביר מסר ברור שההצלחה של שניכם בטוחה אם תדעו למזג ולאזן ביןלדעתלתת ולקחת. יכול להיות שיהיה משהו בחודש דצמבר. גם ניכר שהוא אדם רוחני משהו. שמחה מאוד מאוד בשבילך! מאחלת לך רק אושר! פספסתי את המפגש בגלל השתלמות שנמשכה עד 18:30 והייתי חסרת כוחות לגמרי. מקווה מאוד להגיע למפגש הבא. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

תודה, ילדה מטאלית.

דצמבר זה בעוד כמעט שנה. כל מה שאמרת נכון. אשתו עזבה אותו עם ארבעה ילדים שנמצאים עדין בחזקתו, והוא מגדל אותם לבדו. המיזוג הוא קלף לא פשוט, משום שגם לי יש ילדים משלי הגרים אתי. אבל באמת שאני ממש רוצה. מגיע לי כבר משהו טוב, והוא ממש ממש מדליק. חמוד, ועם חוש הומור, ונראה ממש טוב, אינטליגנטי ונראה רגיש לזולת. אנחנו אוהבים אותה מוסיקה חושבים על החיים באופן דומה, (אף על פי שמוקדם להגיד) לא שאני חושבת שמישהו מושלם אך הלואי שהפריסה הזאת צודקת.

matal girl

New member
תלכי עם זה

ותזרמי עם מה שיש. בטח שיהיו קשיים וזה טבעי אבל משהו אומר לי שכאן יכול להתחולל המפנה עבורך ועבורו. ממקום של פגיעה למקום של אמון ואהבה. אולי תחזרי לפריסה השנתית שקיבלת ותראי איפה זה מתחבר. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

צ ל י ל 8

New member
היי עפרה ../images/Emo24.gif

כיף לראות אותך כאן באקשן. בכל מקרה, אני מאחלת לך רק זוגיות טובה ואושר ללא גבול כי מגיע לך על כל ההשקעה שלך!!!!!! נהניתי ביום חמישי....

ובכן, בשורות טובות

לאחר שיחה ארוכה ונהדרת בטלפון היום, אנחנו יוצאים ביום שלישי לארוחת צהרים ביחד. איזה כיף לי. הוא מקסים.

matal girl

New member
שמחה בשבילך

וכייף לדעת שטוב לך. מאחלת לך רק טוב. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

תודה לכולם.

הלכתי עם הברכות שלכם. כל כך עזרו. כל כך הרבה זמן לא חשתי את ההרגשה הזאת של התאהבות. של שמחה פנימית עמוקה.

גריני

New member
מזל טוב,יקירתי

ביקשתי עבורך ועבור ביל קלף מאושו... לא האמנתי למראה עיני ואת לא זקוקה לשום פירוש ממני.... ברכות חמות והצלחה לשניכם

תודה!!!!

היה פשוט נפלא. כל כך מחזק בשבילי. איזה קלף נהדר, גריני. אני מחבקת אותך מכל הלב. כל ארבעת הקוסמים שלי. החזקנו ידיים. זה היה כל כך מרגש. אני מתאהבת... טוב, די, לפני שאדבר שטויות...

למעלה