או קיי, וואו... הסדרה שינתה אותי לגמרי. קשה לפרט, כי זה בעצם שינוי בכל התחומים, התקדמות. מה שכן - אני יכולה להגיד שההשפעה של הסדרה עליי היא רק לטובה. אני אומרת ועושה מה שבא לי, בלי לדפוק חשבון לאף אחד כמו שעשיתי פעם, עבודות האמנות שלי סופסוף קיבלו משמעות, אנשים מפחדים להציק לי, אפילו בלימודים השתפרתי מאז שאני מעריצה... אין אפס - בלי "זינה הנסיכה הלוחמת" - לא היו לי חיים. אני גאה להגיד "אני זינאית"!
היי...בהחלט שאלה יפה. הסידרה בהחלט שינתה אותי- זה אומנם קשה להסביר, כי זה שינה אותי בכמה מובנים- אני חושבת למד אותי להיות יותר קשוחה וכאלה. הדבר שאני באמת חושבת הוא, שאף סידרה בחיים לא גרמה לי להרגיש כמו ש"זינה" עושה... קשה להסביר. אין מילים- סידרה מהממת, אנשים יקרים ונפלאים- "זינה" הביאה אפשר להגיד משמעות חדשה לחיים, לא? ועוד המון!!!! ניבה
הסדרה שינתה אותי מאוד כמעט הכל תחומי העיניין שלי בעיקר בגלל בחוגים אל לצערי אני לא יכול לראות אותה בימנו כי פשוט אין לי ערוץ שיש בו את זה דגי וויזלי משתמש חדש נ.ב מישהו יודע מתי כנס הזינאים????
עוד כמה דברים, גרמה לי להפסיק לחפש תשובות חד משמעיות ולהאמין בריבוי. לקבל שיש יותר מדרך אחת להסתכל על דברים, ויותר מדרך אחת לחיות. היא לימדה אותי להיות סלחנית - בעיקר כלפי עצמי. ולהאמין באהבה חזקה ואמיתית, בלי ציניות.
דווקא אף פעם לא חשבתי איך הסידרה שינתה אותי... אבל שחושבים על זה היא שינתה אותי כל כך הרבה, אני לא יכולה לשים אצבע על נושא מסויים היא פשוט שינתה את תפיסת החיים והכל.
אני גם חושבת שזה שינה אותי אפילו בדברים הקטנים.. איך שהתחלתי לדבר על זה יותר, והתחלתי לצטט משפטים בהקשרים של נושאים מהחיים... נעשתי אובססית כמו שאומרים..
וגם למדתי והתעניינתי יותר במיתולוגיה היוונית והרומית.. התחלתי יותר לקרוא על הנושאים האלו ולהבין יותר על הסיפורים.. נגיד לדוגמה בקורס מדצי"ם שהייתי, אז סיפרו לנו איזה סיפור על אפרודיטה, שהכרתי כבר.. אז סיפרתי את זה וכולם התפלאו שאני יודעת.. בקיצור, הדברים הקטנים האלה, שהסדרה השפיעה עליי...