שאלתי בנוגע לנגן MP3 ובסוף

o0O0o

New member
שאלתי בנוגע לנגן MP3 ובסוף

החלטתי שהלכתי יותר מדי רחוק עם התקציב, ואני רוצה לעמוד בתקציב המקורי שהוא 1500 ש"ח, אז החלטתי ללכת על הiRiver H-10 6GB ב1300 ש"ח. חשבתי לקנות או מנועה מחשבים, או מPDA store בר"ג.. ראיתי שבחנויות אחרות המחיר מגיע ל1600+-.. החנויות הנ"ל אמינות [נועה מחשבים וPDA store]? כי הבדל של 300 ש"ח זה נראה חשוד.

weird dust

New member
אני ממליץ לקנות מבאג או מבנדא

שניהם יבואנים רישמיים של אייריבר ולכן הם מחוייבים לשירות ולתיקון הרבה יותר מכל חנות אחרת. בעיקרון אני לא יודע אם החנויות שצוינו מוכרות גירסה אמריקאית או גירסה אירופאית וזה גם עלול להוריד במחיר. בייבוא אישי ניתן למכור בזול יותר השאלה כמה זה שווה?

o0O0o

New member
כמה שאלות:

-אפשר קישור ל"בנדא"? -מזותומרת ייבוא אישי? לבקש ממשהו מארה"ב שיקנה ויביא?

weird dust

New member
החברות הללו עושות ייבוא אישי

הן לא קשורות לחברת האם והן פשוט קונות בסטוקים או בחול בכל מיני חנויות. כשהן מגיעות לארץ הן מורידות רווחים ופשוט מוכרות את המוצר. קישור לבנדא יש בקישורי הפורום.

יאיר B

New member
דווקא בנדא מוכרת במחיר מטורף

עדיף לקנות מארקדיה (או דרך באג שזה אותו דבר). PDA מיבאת עצמאית (אאל"ט גרסא אמריקאית) ונותנת שירות ע"י המעבדה שלה - לנטרוניקס (שהיא גם בעלת החנות). לא יודע עד כמה זה אמין. את נועה אני לא מכיר (לא ידוע מאיפה הם מביאים את המכשירים). חשוב גם לבדוק שהם לא מוכרים OEM - כלומר לוודא שיש את כל הרכיבים באריזה.

o0O0o

New member
ממ והגירסה האמריקאית זה לא טוב?

עדיף את האירופאית? אם כן, למה?

~~>

1. האמריקאית מגיעה כOEM - ללא מטען לחשמל שמצריך קנייה בנפרד.. 2. יש חוק הגבלת זכויות יוצרים שמצריך העברה דרך הWMP 10 3. יש חוק UMS שלא מאפשר להשתמש כDOK לקבצים שלא נתמכים ע"י המכשיר(או משהו כזה=\).. או ש2 ו3 קשורים איכשהו אחד בשני וקצת התבלבלתי אבל זה פחות או יותר הנושא.. ונראה לי שזהו..

amitamit23

New member
מומלץ לקנות מPDA וחברות כאלה

בואו נחשוב כמה הסיכוי שדבר כזה יתקלקל וכשזה מתקלקל ןעוד קיימת אחריות הם שולחים את המחכשיר לספק שלהם באמריקה ששולח את המכשיר ליצרן במקרה הזה לIRIVER ומתקנים לך אותו בארה"ב זה פשוט לוקח קצת יותר זמן זה מה שקרה לי עם האייפוד שקניתי בBUY4LESS

לא מומלץ כי זו הגרסא האמריקאית..

עוד כסף גם ככה תצטרך להוסיף על מטען ואז גם ההבדל של ה300 מצטמצם..

weird dust

New member
אני מעדיף לקנות ביבואן רישמי

הכל הרבה יותר מחוייב וידוע. היו בעבר טענות נגד חברה זאת או אחרת שלא היתה רישמית ואם היא הייתה רישמית יכול להיות שזה היה נמנע.

למעלה