שאלתי גם בפורום של האפילפסיה אבל

mori17

New member
שאלתי גם בפורום של האפילפסיה אבל

אני חייבת לדעת תשובה,גם שתיתי סתם בשביל הכייף לא להתחיל כאילו זה קולה חחחחח
טוב אז כך : יש לי אפילפסיה כמה שנים טובות פעם מזמןן אולי שהייתי בת 13 אפילו לפני הייתי לוקחת דפלאט ואח"כ החליפו לי ללמיקטל שאותו אני לוקחת כמה שנים טובות.......היו לי 2 התקפים בזמן שלקחתי את הלמיקטל(אחרי ששיחקתי בהן) הם גם עברו בשלום שני ההתקפים. בחופש הגדול שתיתי בפעם הראשונה,כמה שעות לפני ששתיתי בכלל כאב הראש ואחרי השתייה יותר למרות שלא הגעתי למצב של סחרחורת או התעלפות. אתמול שתיתי שוב,שתיתי 3 כוסות של וודקה עם דיאט קולה ובכל כוס היה רק חצי כוס משקה כולל הוודקה והקולה. שתיתי את כולן,הראשונות שתיתי בפעמיים ולא הזיז לי שום כאב ראש וכאלה ואת השלישית שתיתי בשלוק(היה בה פחות) שעה אחרי כל השתייה התחיל לכאוב הראש והבטן ולא יכולתי ממש ללכת(ולא הייתי שיכורה הייתי צלולה הייתי נורא מחוברת לסביבה והכל!) אז לפני שידיד שלי החזיר אותי אז הוא נכנס שניה חזרה ויצא ואז הקאתי ושתיתי תה לפני שנסענו וגם מים וכשירדתי מהאוטו ושוב הקאתי
ועד עכשיו כואב לי הראש :'( השאלה אם יש קשר למצב מהשתייה של אתמול לאפילפסיה,הרגשתי כאילו עוד שניה אני מתעלפת ולא נופלת מורי

shanhen

New member
קצת סבלנות

למורי הלחוצה, את להוטה לקבל תשובה אבל לא כולם מחוברים למחשב, בטח לא ביום שישי... איך שלא יההי, קראתי את שאלתך ואני חושב שהשאלה רצינית מכדי לתת תשובה בלי בדיקה. אני אעביר את שאלתך ביום ראשון למומחים שיוכלו לתת מענה מקצועי הולם וכמובן אעביר אליך את התשובה. עד אז שתהיה השבת שבת מנוחה ורגועה. בברכה, נחום

mori17

New member
מצטערת ../images/Emo11.gif

יום ראשון אני בת 18 בעזרת השם
ואני לא מהאנשים האלה שמעשנים להפך שונאות או שעושים את זה בשביל הפוזה....שתייתי סתם בשביל להרגיש מזה. אמא שלי לא יודעת ששתיתי בכלל,לא הפעם ולא פעם שעברה ואני לא רוצה שפתאום יקרה לי משהו והיא תבהל נורא. בפעמיים שהתעלפתי היא מזהה נבהלה במיוחד בפעם שהייתי בעיר אחרת ולבד הייתי חייבת תשובה כדי שאם חס וחלילה פתאום יקרה משהו אני ידע איפה להפסיק וכאלה
תודה מראש מורי

shanhen

New member
מזל טוב

קודם כל מזל טוב ליום ההולדת. בעניין השתייה, מאחר ואת כבר יודעת שהשתייה לא ממש מתאימה לך, מוטב שתמנעי מאלכוהול עד שתדעי לבטח מה המשמעות עבורך ומה מותר לך או אסור לך. החרדה של אמך מן הסתם במקום ונדמה לי שגם את לא הכי שקטה מהעניין. אז אמנם יש לך יום הולדת ואולי חשבת שהנה מיום ראשון את כבר לא קטינה ואת הגעת לגיל ואפשר להתחיל... אבל מצד שני, הגעת לגיל בוגר שמחייב להתנהג בבגרות, כלומר לא להסתכן. נחום

mori17

New member
לפי מה שקראתי בפורום אפילפסיה אז

זה מסוכן לשתות כי זה יכול לפגועל בתיפעול הכדורים וכ'ו אז שתייה יצאה מחיי וזה לא מזיז לי בגרוש יותר בריא לעצמי
תודה על התמיכה מורי

shanhen

New member
הבטחתי ואני מקיים

למורי 17 שלום, הבטחתי לחזור אליך אפילו שכבר החלטת שאלכוהול לא בשבילך. בדקתי אצל 2 פסיכיאטרים מומחים ודעתם נחרצת ביותר. אלכוהול מסוכן לסובלים מאפילפסיה. קודם כל האלכוהול עלול להגביר את ההתקפים ולהחמיר אותם, וכמו כן, האלכוהול משבש את הטיפול התרופתי כנגד התקפי אפילפסיה ועלול להותיר אותך חשופה מידי. בקיצור, יש דברים קשים יותר ואני משוכנע שתוכלי להתמודד גם בלי אלכוהול. רק שתהיי בריאה. נחום מיכאלי

mori17

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

עכשיו אני טיפה מפחדת שיקרה לי משהו בעקבות זה
אני מקווה שיהיה רק טוב ושוב תודה
מורי

למעלה