שאלתי ולא נענתי בפירוט רב-מנסה שוב

ליגל2

New member
שאלתי ולא נענתי בפירוט רב-מנסה שוב

מיחזור משכנתא: יש לי משכנתא ל - 15 שנה סך - 180000 ש"ח קרן מתוך זה זכאות משהו כמו 71000 ש"ח בריבית 6.75% והשאר משלימה - 6.15% - המשכנתא נלקחה לפני 3.5 שנים משמע עוד 11.5 שנים נותרו. ההחזר 1550 ש"ח בחודש. ביררתי בבנק - קנס על פרעון משכנתא: 5700 ש"ח. איך אני יודעת אם כדי למחזר ואם אוכל לחסוך עוד בתשלום המשכנתא? באיזה בנקים הייתם? האם זה כדאי? איזה ריבית יכולים לתת לי? והמלצותיכם המנוסים ממני (אנחנו זוג צעיר יחסית..) תודה!

ohadas

New member
אם יש לך 180000 ש" מכנתא אז

תשב בשקט ותגיד תודה לאלוהים ותשתוק

ליגל2

New member
אינ הייתישמחה אם אתה היית יושב בשקט

וסותם את הפה. אם אין לך משהו חכם לכתוב אז עדיף שתשתוק! חוצפן אתה בטח מאלה שיש להם רק דברים רעים להגיד על כל אחד , להחמיץ פנים ולהיות צר עין וקנאי איחס!!! תשובות ענייניות יתקבלו בברכה מאחרים בכל אופן!

הריבית שנותנים היא

בסביבות ה 4.8% (לפני כחודש בערך). ואם הנתונים שלכם טובים (משכורות גבוהות, מימון משכנתא נמוך יחסית לנכס) אולי אפילו פחות. תיכנסי לקישור הבא https://www.finehome.co.il/home.asp זהו אתר שמבצע מן מכרז כזה בין מספר בנקים (אני חושב 4 או 5 בנקים קטנים), ניתן להכניס פרטים או ליצור קשר טלפוני. הם חוזרים אליך אחרי כיומיים עם ההצעה הכי זולה, והם גם יחשבו לך כמה את חוסכת במקרה כזה. אין שום תשלום מצדך, אם החלטת לקחת בתיווכם משכנתא. בנוסף הייתי בודק בבנקים הגדולים, ניתן באתרים שלהם לבקש מהם שיתקשרו אליכם. בהצלחה.

למעלה