כדי שיהיה *בסיס* לבצק הסוכר, משהו שיחזיק אותו במקום, וגם כי בצק הסוכר שואב אליו לחות. ז"א מכיוון שהוא מתייבש באויר הוא לוקח אליו נוזלים, כך שאם מדובר בעוגה הוא ייבש את חלקה העליון במידה ולא תהיה מצופה בקרם.
זה כייף לדעת ולהבין למה עושים דברים כמו שעושים אותם. עד כה תמיד שמתי קרם , מהידיעה ונסיון העבר (הלא מוצלח) שזה הכרחי לצורה היפה והחלקה של הבצק.... אבל מהיום אני שמה קרם בגאווה !!! (מתוך ידע !) תודה איילת ! נ.ב בהקשר להודעה בפורם המתקדם, באמת מתחיל לזוז כאן וזה נהדר ! הבאת עמך רוח חדשה ומרעננת, כל הכבוד ! תודה !