שאלתי לפני כשבועיים על צבעים לבגדים וחזרתי לדווח

hermine

New member
שאלתי לפני כשבועיים על צבעים לבגדים וחזרתי לדווח

אלו שתי העבודות הראשונות שלי. אני בהלם כמה שקל לעשות את התמונות האלה ולהעביר לחולצה. ממש ממש קל וכייפי.
כל כך רציתי שלבת שלי תהיה חולצה לחנוכה ולא הצלחתי למצוא חולצה כזאת. אז עכשיו יש לה

וגם עשיתי לה עוד חולצה עם עלה שמסמל את בוא הסתיו.
הצבעים שהשתמשתי בהם הם טושים לחולצה FABRIC MARKER מתוצרת UCHIDA.
האם אני ממליצה עליהם? אני עוד לא יודעת. הצביעה היתה קלה ומהירה, הטושים נוחים לשימוש אבל עוד לא כבסתי את החולצות. אחרי הכביסה אני אדע אם להמליץ או לא.

lironiparon

New member
תודה רבה שלא שכחת לעדכן! לעבודה ראשונה יצא לך ממש ממש יפה!!!

אהבתי מאוד את הרעיון של חנוכיה על החולצה, לדעתי אחלה של הדפס ודי מיוחד.
&nbsp
בחולצה עם העלה, הצבעים גם יפים!!!
&nbsp
תמשיכי ליצור עוד ולהשתדרג! ואל תשכחי על אילו צבעים המלצתי לך, הם מדהימים!!!

hermine

New member
הי לירון,רציתי לקנות את הצבעים היותר רציניים אבל אנחנו

כרגע מעבירים דירה וגיליתי שאין לי את האנרגיות לחפש באופן רציני בחניות. גם המחיר אונליין הוא יחסית יקר. לא יותר מדי יקר אבל יחסית יקר. אז בינתיים קניתי מה שמצאתי בחנות הראשונה שהגעתי אליה.
מצחיק אותי שחשבתי שיקח לי הרבה הרבה זמן עד שאצליח ליצור חולצת חנוכיה שתראה חצי נורמלית. אבל לקח בדיוק 10 דקות של עבודה. אני ממש מתלהבת מהרעיון של לצייר ככה על בגדים.
בינתיים גם כיבסתי את שתי החולצות שהעלתי את תמונתן קודם והצבעים נראים נהדר גם אחרי כביסה. הציור לא דהה בכלל.

hermine

New member
הי לירון, תודה. רציתי לקנות את הצבעים היותר רציניים אבל

אנחנו כרגע מעבירים דירה וגיליתי שאין לי את האנרגיות לחפש באופן רציני בחניות. גם המחיר אונליין הוא יחסית יקר. לא יותר מדי יקר אבל יחסית יקר. אז בינתיים קניתי מה שמצאתי בחנות הראשונה שהגעתי אליה.
מצחיק אותי שחשבתי שיקח לי הרבה הרבה זמן עד שאצליח ליצור חולצת חנוכיה שתראה חצי נורמלית. אבל לקח בדיוק 10 דקות של עבודה. אני ממש מתלהבת מהרעיון של לצייר ככה על בגדים.
בינתיים גם כיבסתי את שתי החולצות שהעלתי את תמונתן קודם והצבעים נראים נהדר גם אחרי כביסה. הציור לא דהה בכלל.

הי!

איזה הדפסים מקסימים! אופציה נפלאה ליצירה בבית... רק דבר אחד- ממליצה לך תמיד לכבס
את הבגדים המודפסים הפוך, כך הצבעים יישארו עמידים יותר זמן.

בהצלחה!
שרון,
שורטקאט- סדנה למעצבים / פייסבוק

hermine

New member
תודה, אקח לתשומת ליבי את העיצה על הפיכת הבגדים המודפסים

כשכבסתי את החולצות פעם שנייה ושלישית אז באמת אני רואה שמתחיל לדהות.

למעלה