באמת יוצא דופן
בייחוד לאור העובדה שה"מומחה" של פורום ה"מומחים" נטעים כתב בדיוק 11 הודעות מאז אמצע חודש פברואר... ואגב, מי זה "החלטנו"? ובאותו עניין, כתובת האתר "נטעים" רשומה על שם אחד שי בירנבוים, מי הוא? האם הוא מומחה למשהו? האם אתה הוא? מה הסודיות הזו האופפת אותך ואת אתרך? אודה לך אם תוכל להצדיק את דבריך - שכן כינית אותי שקרן נחות דרגה, האם תוכל להצביע על שקר *אחד* אותו אמרתי? אני שב ומדגיש - *אחד*! אם החום והגאווה של עמנו היה תלוי בשטויות אותם אתה וחבריך הסלפנים מוכרים, אז היינו בצרות. למזלנו, השיטות המיסיונריות, השקריות והמעוותות - הן חדשות וחסרות סיכוי. אני אתן לדוגמא את הדילוגים: אתרי המחזירים בתשובה מנסים להציג כאילו מדובר באמת מדעית, אך הפלא ופלא, יש להם פחות מחמישה מתמטיקאים שתומכים בדבריהם, אני לעומת זאת מביא את חתימתם של למעלה מחמישים וחמישה פרופסורים למתמטיקה ולסטט' שאומרים שאין שום מובהקות סט'. עוד אפשר לראות את בועז מצגר, כאן בפורום, עם שיטות הרמייה והעיכוב שלו. הבן הרשע מייצג אתכם, אתם לוקחים תיאוריות מדעיות והוכחות מדעיות ומסלפים אותם במודע, תוך בורות מדהימה במדעים. דוגמאת הדבורה היא נפלאה - הדברים שמביא דודXXX מדגימים שמי שמנסה להוכיח בצורה מדעית את הידע האלוהי של חז"ל - הוא בור בנושאי טבע, אז כיצד הוא יכול להוכיח משהו? זה הרי מגוחך, ממש כשם שלא תקבל את הפירוש שלי לדף גמרא! אתה שב ומדבר על רפש, אז אני שב ומזכיר לך שאתה תומך ומעודד את אלו שטרחו וכתבו אתר נאצה נגד אחד מחברי הפורום... את ההודעות שלהם לעולם אינך מוחק, את ההודעות תגובה - אתה כן מוחק. לסיכום, כל שכתבת נגדנו - בעצם תיארת את התנהגותך... יש לזה שם, לומדים את זה בפסיכולוגיה... אבל מה לך ולמדעי החיים והטבע....