שאלתי מהי מטרת הפורום ומחקו לי

פלסטיק

New member
שאלתי מהי מטרת הפורום ומחקו לי

את ההודעה האם מטרת הפורום היא מחיקת הודעות?

מטרת הפורום

לשאלתך פלסטיק. מטרת הפורןם להעשיר את ידיעות משתתפיו בחוכמת התורה ובתורתם של חז"ל היונקת מן התורה והמסורה כפי שהועברה מדור לדור בעם ישראל. מטרתוש ל הפורום להגדיל את הידיעה ומתוך כך את הגאווה וההזדהות של כל יהודי במורשתו המפוארת של עם ישראל . בתור שכזה, אין מטרת הפורום להמודד עם תיאוריות בקורת המקרא הארסית שמקורה בנאצים ושלוחיהם אשר שאפו "להוכיח" כי התורה שרקר ולא עלתה בידם, ולא בשיטות השקריות של חבורת דעת אמת ודומיהם אשר מנסים לעשות אותו דבר. לשם כך יש פורומים מתאימים. כיוון ויש רשעים שכל מטרתם ניגוח היהדות והרס כל זיק של שמחה וגאווה יהודית במורשת שלנו , אין מקומם של רשעים אילו בפורום זה ושילכו למקומם הראוי . בפרט שלא מדובר באנשים שמעונינים לדון, אלא מטרתם ניגוח ללא שמיעת הצד השני תוך הטחת עלבונות וגסויות שאין הדעת סובלתן כאשר אין להם תשובה למה שעומד מולם. שיהיה לך ולכל בית ישראל, חג פסח, כשר ושמח.

ממש כמו שהבטחתי:

בתגובה ל"מטרת הפורום". חוכמת התורה כפי שאתה מציג אותה היא תרבות השקר, הרמייה, ההשתקה והטיפשות. מבחינתך, כך נראה, חוכמת התורה היא אמירה שלדבורה יש קיבת דבש... שהדילוגים יוצרים צורה של חללית... ושאר ירקות. את כל זאת אנו למדים משיטות המחיקה האנטישמיות, הפשיסטיות והיודוצנטריות שלך. אגב, מי שאינו מעוניין לשמוע את הצד השני ולדון זה אתה וחבריך - הרי האם אי פעם ענית לעניין בשרשור של למעלה משתי הודעות? לא, אתה פשוט מוחק. האם דוד אי פעם ענה לעניין? לא, הוא פשוט מעתיק עוד פסקה ממקור עלום שאינה קשורה לנושא הדיון אלא בעקיפין. מי שמטיח גסויות ועלבונות הם חבריך הדתיים שאפילו הגדילו וטרחו להקים אתר נאצה, שאת הפרסומות אליו אתה לא טורח להסיר. אז אל נא תטיף לנו את המוסר הכפול, העלוב והשקרי שלך - אנחנו לא עיוורים ולא מטומטמים. אגב, את ההודעה הזו אני שומר. אם תמחוק אותה, אציב אותה מחדש (ההודעה עומדת בכל קריטריון ותנאי של תפוז).

באופן יוצא דופן

החלטנו להגיב על דבריך. תרבות התורה היא זו שמיצגיה הם האבות הקדושים, משה רבינו, הנביאים, התנאים, האמוראים, הסבוראים, הראשנים כרשי הרמב"ם האחרונים כבית יוסף הרמ"א , רבי עקיבא איגר, הגאון מוילנא, החפץ חיים החזו"א ועוד אלפי אלפי צדיקים וגאונים בכל הדורות שבנו את הבניין המפואר של עם ישראל. השקרים והרפש של נחותי דרגה כמותך וכמות חבריך הרשעים לא יקררו את החום והגאווה שיש לכל יהודי בר דעת מעוצמתה הבלתי ניתנחת לערעור של חוכמת ישראל, וגאוניה לכל אורך הדורות. אתם כמו הבן הרשע בהגדה של פסח שאינו רוצה לשאול והוא יודע הכל, מעוות הכל ומסלף דברי חכמים (ודוגמת הדבורה שהבאת רק ממחישה את שיטת השקריןם של חבריך ושלך). כיוון ואין רצונכם לדון רק לזרוק רפש לכו למקומות שבהם תזכו לאהדה. כאן אין מקומכם.

באמת יוצא דופן

בייחוד לאור העובדה שה"מומחה" של פורום ה"מומחים" נטעים כתב בדיוק 11 הודעות מאז אמצע חודש פברואר... ואגב, מי זה "החלטנו"? ובאותו עניין, כתובת האתר "נטעים" רשומה על שם אחד שי בירנבוים, מי הוא? האם הוא מומחה למשהו? האם אתה הוא? מה הסודיות הזו האופפת אותך ואת אתרך? אודה לך אם תוכל להצדיק את דבריך - שכן כינית אותי שקרן נחות דרגה, האם תוכל להצביע על שקר *אחד* אותו אמרתי? אני שב ומדגיש - *אחד*! אם החום והגאווה של עמנו היה תלוי בשטויות אותם אתה וחבריך הסלפנים מוכרים, אז היינו בצרות. למזלנו, השיטות המיסיונריות, השקריות והמעוותות - הן חדשות וחסרות סיכוי. אני אתן לדוגמא את הדילוגים: אתרי המחזירים בתשובה מנסים להציג כאילו מדובר באמת מדעית, אך הפלא ופלא, יש להם פחות מחמישה מתמטיקאים שתומכים בדבריהם, אני לעומת זאת מביא את חתימתם של למעלה מחמישים וחמישה פרופסורים למתמטיקה ולסטט' שאומרים שאין שום מובהקות סט'. עוד אפשר לראות את בועז מצגר, כאן בפורום, עם שיטות הרמייה והעיכוב שלו. הבן הרשע מייצג אתכם, אתם לוקחים תיאוריות מדעיות והוכחות מדעיות ומסלפים אותם במודע, תוך בורות מדהימה במדעים. דוגמאת הדבורה היא נפלאה - הדברים שמביא דודXXX מדגימים שמי שמנסה להוכיח בצורה מדעית את הידע האלוהי של חז"ל - הוא בור בנושאי טבע, אז כיצד הוא יכול להוכיח משהו? זה הרי מגוחך, ממש כשם שלא תקבל את הפירוש שלי לדף גמרא! אתה שב ומדבר על רפש, אז אני שב ומזכיר לך שאתה תומך ומעודד את אלו שטרחו וכתבו אתר נאצה נגד אחד מחברי הפורום... את ההודעות שלהם לעולם אינך מוחק, את ההודעות תגובה - אתה כן מוחק. לסיכום, כל שכתבת נגדנו - בעצם תיארת את התנהגותך... יש לזה שם, לומדים את זה בפסיכולוגיה... אבל מה לך ולמדעי החיים והטבע....

התולעת 1

New member
לוקח הרבה זמן ללמוד ולהתעמק

כמו שכדי להגיע לתשובות לכל דבר ששאלתי לוקח הרבה זמן ללמוד ולהתעמק כך לאחד כמוני ואיתי עוד כמליון יהודים שמקדישים זמן כה רב לתלמוד תורה הכל ברור, ביננו אני יודע טוב מאוד שכל עוד לא תיכנס לעומק הדברים יום ולילה ולא סתם תקרא פסוק בתנ"ך ותפרש אותו כאוות נפשך - לא תגיע לנקודת הסיפוק שיש לכל תלמיד חכם... תרצה או לא תרצה להגיע לדרך האמת שאנו הדתיים הגענו צריך לעבור תורה משנה גמרא הלכות מדרש וקבלה (בניגןד לכל ה"קבליסטים" הצעירים של דורינו שקצרו את הדרך ומפרשים את הקבלה כראות עינהם)... אז יאללה קדימה צא לדרך

תגובה קצרה

איני עונה להודעות "תעשייתיות", אם אתה לדון עימי - כתוב לי ורק לי את ההודעה. כל עוד אתה מעתיק להודעתי את אותה הודעה שמשמשת אותך כתגובת ברירת מחדל - אל תצפה לתגובה עניינית.

באופן יוצא דופן אתייחס לדבריך

למרות טמטומך. תרבות התורה היא כת של עכו"מים עלובי נפש ומפגרים שנפלטו מכל מערכת חינוך ראוייה. זו תרבות המקדשת את הבערות, חוסר החשיבה וההתרבות החייתית של היודו-סאפיינס. זן בהומו-סאפיינס שהתפצל ממנו במהלך האבולוציה.

התולעת 1

New member
באופן יוצא דופן אתייחס גם אני

לדבריך למרות טמטומך. תרבות האתאיסתית היא כת של עכו"מים עלובי נפש ומפגרים שנפלטו מכל מערכת חינוך ראוייה. זו תרבות המקדשת את הבערות, חוסר החשיבה וההתרבות החייתית של היודו-סאפיינס. זן בהומו-סאפיינס שהתפצל ממנו במהלך בלבולוציה השקרית

Governor

New member
נכון שעד היום לא נתקלת במישהו

שהדגים לך את אפסותך ואת חסר-התכלית שבחייך? זה מטריף. אני מודה. חיים כל כך תובעניים, תוך השתדלות כל כך עקרה לשאת חן בעיני הזיה נוירופסיכואלקטרוכימית, המצויה רק בין אזניך, שאין הוכחות לקיומה מחוץ לספוג שבין שתי אזניך, שלא נגלתה מעולם לאיש, בלי לקבל שום תמורה בעין בעולם זה, ובלי הוכחות שתהיה תמורה כלשהי בעולם אחר. ואתה מכנה את כל המצביעים על ארח חייך המטופש והמבוזבז בתאר מופרעים...

עקרב72

New member
היי שייקה מתחיל להילחץ...

תפסיק להתחבא מאחורי שמות זה לא יעזור,תתחיל להתמודד עם עובדות.

פלסטיק

New member
כמה שאלות הבהרה

1. אם זו מטרת הפורום מדוע הודעתי נמחקה? 2. אתה מסביר הרבה מאוד מהי לא מטרת הפורום: "אין מטרת הפורום להמודד עם תיאוריות בקורת המקרא הארסית שמקורה בנאצים ושלוחיהם אשר שאפו "להוכיח" כי התורה שרקר ולא עלתה בידם, ולא בשיטות השקריות של חבורת דעת אמת ודומיהם אשר מנסים לעשות אותו דבר. לשם כך יש פורומים מתאימים. כיוון ויש רשעים שכל מטרתם ניגוח היהדות והרס כל זיק של שמחה וגאווה יהודית במורשת שלנו , אין מקומם של רשעים אילו בפורום זה ושילכו למקומם הראוי . בפרט שלא מדובר באנשים שמעונינים לדון, אלא מטרתם ניגוח ללא שמיעת הצד השני תוך הטחת עלבונות וגסויות שאין הדעת סובלתן כאשר אין להם תשובה למה שעומד מולם" בשביל חוסר מטרה צריך פורום? אם לא פותחים פורום זה ימלא 80% מהיעוד שרשמת 3. אני פה די הרבה זמן בפורום. אני לא זוכר הודעה שעומדת בקריטריונים שהצגת. תגלגל חודשיים אחורנית ותגיד לי אם יש 3 הודעות ש: "להעשיר את ידיעות משתתפיו בחוכמת התורה ובתורתם של חז"ל היונקת מן התורה והמסורה כפי שהועברה מדור לדור בעם ישראל" 4. אם במשך חודשים אין הודעה שעוסקת במטרות הפורום מה לדעתך זה אומר?

פלסטיק

New member
3 הודעות משמעותיות, האם היו בפורום?

בחודשיים האחרונים? יש כמה עשרות ביום או אלפים בחודשיים האם אתה יכול להצביע על 3 הודעות העונות על הקריטריונים שלך? ומה לגבי שאר השאלות?

עקרב72

New member
היי צבוע...

אילו המדינה הייתה עם רוב דתי האם היהדות הייתה מוכנה לשמוע דעות ולהקשיב לצד השני,עיין בהלכותיך כיצד שם מתייחסים לכופרים,אך למעשה דווקא החרדים הם הכופרים האמיתיים הם כופרים בעובדות מציאותיות,ומעותים את הממצאים לכיוון הזיותיהם.

Governor

New member
מה מטרת הפורום?

ככל שנתן להסיק מאופן נהולו: (1) מתן במה לנסיונות אידיוטיים-עד-זעזוע להוכחת קיום אלהים, אמיתות כתבי הקדש, השגים על-אנושיים של חז"ל במדעי הטבע, עליונות היהדות/יהודים, וכיו"ב מחד, וחסימת דעות חולקות מאידך. (2) הטפה לאחדות דעים (...Be reasonable, see it my way). (3) התבטאויות שחצניות חסרות בסיס וכסוי עד כמה אורח חיים פאגאני עדיף על בקורתיות, מקשנות, בחינת מוסכמות, וכיו"ב, וכי עד כמה הזולת מתוסבך, חי בקונפליקט ורוצה לאמיתו של דבר לחזור אל ההזיה הנוירופסיכואלקטרוכימית המצויה רק בין אזני הפאגאנים. (4) מסיונריות יהודית. החמצתי משהו? 28439235

התולעת 1

New member
רק דבר אחד לא משתנהו

ההיסטוריה זורמת בקצב הזמן, העולם הולך ומשתנה. תרבויות נולדות ונכחדות, אימפריות קמות, צוברות עוצמה ושוקעות, עמים חדשים עולים על בימת ההיסטוריה, משחקים את תפקידם ונמוגים אל מעבר לערפילי הזמן. רק דבר אחד לא משתנה, אינו נעלם ואינו נכחד, הוא ניצב תמיד, מתעקש לרשום את שמו בכל אחד מדפי ההיסטוריה. זהו העם היהודי. הוא נמלט מחרבות מצרים, לחם באלילות הכנענית, התמודד עם עוצמת האימפריה הבבלית והמשיך להילחם ולעמוד על עקרונותיו מול היוונים ההלניסטים ומול הנצרות והאיסלם, הוא ראה את כולם והביס את כולם. כל הכוחות חולפים אך הוא נשאר לנצח.

Governor

New member
יתכן כי העם היהודי שרד 3000 שנה

(אין ממצאים עבריים שקדמו למאה ה-10 לפנה"ס), אולם האשורים, למשל, קיימים לא פחות שנים, ועד ימינו. ככלל, היהדות לא האריכה בממוצע את חיי היהודים כפרטים, אלא קצרה אותם, מסבות מובנות. הפזור הגלובלי של היהודים מנע הכחדתם, שכן נדרשה לשם כך פעולה מתואמת של הרבה מעצמות סביב לעולם. אתה לא תבין מה אני סח, אידיוט אוסטרי...

התולעת 1

New member
נכון שעד היום לא נתקלת במישהו כמוני

נכון שעד היום לא נתקלת במישהו כמוני שהדגים לך את אפסותך ואת חסר-התכלית שבחייך? זה מטריף. אני מודה. ואתה מכנה את כל המצביעים על ארח חייך המטופש והמבוזבז בתאר מופרעים... ובכל זאת חג כשר ושמח יצחק.

Governor

New member
נכון שעד היום לא נתקלת במישהו

שהדגים לך את אפסותך ואת חסר-התכלית שבחייך? זה מטריף. אני מודה. חיים כל כך תובעניים, תוך השתדלות כל כך עקרה לשאת חן בעיני הזיה נוירופסיכואלקטרוכימית, המצויה רק בין אזניך, שאין הוכחות לקיומה מחוץ לספוג שבין שתי אזניך, שלא נגלתה מעולם לאיש, בלי לקבל שום תמורה בעין בעולם זה, ובלי הוכחות שתהיה תמורה כלשהי בעולם אחר. ואתה מכנה את כל המצביעים על ארח חייך המטופש והמבוזבז בתאר מופרעים...

למעלה