שאלתי שאלה והנה הפריסה

נירה63

New member
שאלתי שאלה והנה הפריסה

השאלה: מה ק מרגיש כלפי? מימין לשמאל: שלושה מטות אביר הגביעים הכהן הגדול שני מטבעות שני גביעים ולסיכום: עשרה מטות אשמח לקבל את דעתכם

batgalim

New member
ערב טוב נירה

מה - שלושה מטות ק - אביר הגביעים מרגיש - הכהן הגדול כלפי - שני מטבעות .... שני גביעים ולסיכום: עשרה מטות בפריסה שלך יש קלף אחד יותר מידי... היית אמורה לפרוס רק 4 קלפים + קלף סיכום שיוצא אוטומטית. אשתדל לפרש את הפריסה בכל זאת, אך אנא צייני את גילך ומסרי מעט רקע - האם אתם בקשר וכמה זמן או שנעשה רק צעד לקראת קשר וכו'.

נירה63

New member
בת גלים ערב טוב

קצת רקע- אני גרושה בת 40= בקשר עם אדם מבוגר בכמה שנים ממני גם הוא גרוש.

batgalim

New member
הי נירה

מה - שלושה מטות ק - אביר הגביעים מרגיש - הכהן הגדול כלפי - שני מטבעות .... שני גביעים ולסיכום: עשרה מטות נראה שאיקס דווקא חושב עליך נכבדות, הוא חש שיש פוטנציאל רגשי ביניכם ואף יכולת למסד את הקשר, נראה שדווקא את היא המתלבטת או שכך הוא רואה אותך. השאלה מגיעה מנקודה בה הועלתה אפשרות מסויימת לגבי הקשר והתשובה עדיין תלויה באויר... מכיון שיש קלף נוסף אינני יודעת אם להתייחס אליו - 2 גביעים או לקלף הסיכום כפוטנציאל סופי לקשר מכיון שכל אחד מהם מראה את הדברים בצורה שונה. ממליצה לך לפרוס שוב והפעם - מה הפוטנציאל הזוגי ביני לבין איקס בחצי שנה הקרובה + קלף סיכום שיוצא באופן אוטומטי. ממתינה לך...

נירה63

New member
בת גלים בוקר טוב

אני חייבת לומר לך שאת כל כך צודקת בדבריך. יש פוטנציאל ומאוד נעים וכייף וטוב ונהדר לנו, אם כי...ק' חושב שאני היא זו המתלבטאת והלא רצינית,למרות שזה ממש לא נכון. אני מציבה לעצמי המון חומות הגנה בכדי לא להפגע,ורק כשאני רואה מרגישה שהוא עושה צעד אני יותר נפתחת. האמת שאני מאוד כן רטצה בו,מאוד כן רוצה שהקשר ימשך ויתחזק . תודה רבה לך. אעשה את הפריסה הנוספת שביקשת שאעשה ושוב המוןןןןןןןןןןןן תודות לך.

נירה63

New member
השאלה והפריסה

מה הפוטנציאל הזוגי ביני ובין איקס בחצי השנה הקרובים? והפריסה מימין לשמאל: אס הגביעים אוהבים נער המטות שלוש חרבות שמונה מטבעות שבע מטות ולסיכום: שתי חרבות

matal girl

New member
נקודת המוצא שלך

חשובה ביותר עבורך. ממנה תשכילי מה נדרש ממך בקשר הזה. את רואה כי יש סיכוי ממשי לאושר רב ולאהבה גדולה בקשר הזה. יש אפשרות להיות הכי אמיתי והכי חשוף עד לדקויות ולנימים הקטנים ביותר. אני הייתי מאחדת את המילה פוטנציאל זוגי למילה אחת אבל מכיון שפרסת כך אנסה להתייחס במלוא הרצינות. קלף האוהבים מראה לך כי יש סיכוי טוב לשותפות בקשר הזה אך מסתמנת בעייה בעקבות קלף נער המטות וקלפי הנערים יושבים על התחום של חוסר החלטיות. בקלף זה נער המטות מסמל את החופש את החיפוש אחר המשהו הנסתר הזה שקיים בזוגיות. הזוגיות לא יכולה להתממש כרגע בגלל התנועתיות ותחושת חוסר המחוייבות היומיומית כי אתם גרים במרחק רב כל כך זה מזה. יש כל הזמן תנועה בזוגיות הולכים באים נמצאים הרבה בחוץ ובנסיעות. השילוב של אוהבים+נער המטות מסמן שהפוטנציאל קיים אך המימוש לא בגלל נער המטות. שלוש חרבות- את נושאת עימך פגיעה מהעבר מבן זוג אחר. אינך יכולה להשתחרר מכך וזה יושב לך בפנים והכי עמוק בנשמה. הפגיעה הזו משפיעה מאוד על ההתנהלות שלך בקשר הזה וכפי שציינת בהודעה שלך את מאוד רוצה אותו אבל לא מראה. נדרש ממך פתיחות אמיתית וחשיפה רגשית בלי לפחד. הוא מושפע מאוד מהתנהגותך וממה שאת משדרת לו ולכן הדברים הולכים אצלו לאט לאט.הוא לא ממהר לשום מקום.כל דבר בעיתו מבחינתו כלפייך ושוב זה בגלל מה שאת משדרת לו. הוא מצטייר בעיני כאדם עדין נפש,אומן בנשמתו. את צריכה להיות אסרטיבית בקשר בכדי להניע אותו. הוא אחר ממך ועלייך להפנים ולקבל שאת העבודה הראשונית הקשה עלייך לעשות. שניכם ניצבים בפני תקופת זמן של נחישות ואומץ לב בקשר הזה. יהיו דברים שיזוזו לכאן ולכאן. המסר- 2 חרבות שולח לך סימן שכרגע ע"פ שאלתך ההחלטה להמשך ביחד. לא תיפול(אלא אם כן תפעלי את כהצעתי) ההחלטה כרגע להחליט לא להחליט ושניכם בעצם חצויים בתחושות האלו. הוא חש בדיוק מה שאת חשה. מאחלת לך הצלחה ואושר רב! ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

נירה63

New member
ואוווווו ,

קראתי וכמעט כל מילה שלך מתאימה לי... אנחנו כן ביחד אם כי המרחק הפיזי משפיע למרות שאנחנו כן עושים מאמץ להתגבר על הקושי הזה. אהבתי אליו מאוד גדולה ,נכון שהיתה אצלי פגיעה בעבר ואני מציבה המון חומות מגןףלדעתי הוא קורא אותי הייטב. את צודקת בהמון דברים שכתבת לי ואני מודה מאוד. *לא הבנתי רק את המשפטים בסוף,למה כוונתך ואני מצטטת את דבריך...:"2 חרבות המסר שכרגע על פי החלטתך להמשך ביחד,האם הכוונה שנמשיך להיות ביחד? ו...ההמשך ההחלטה כרגע להחליט לא להחליט מה הכוונה? באילו תחושות חצויים? בקשר עצמו או בהתמסדות או במעבר לגור קרוב יותר? על הסיום הייתי מבקשת הסבר נוסף. תודה ענקית,ויום נהדר לכולם.

matal girl

New member
שתי חרבות כסיכום

שולחות מסר שהשינוי הוא בידיים שלכם ואני מדגישה כי לפי הפריסה וממה שהרגשתי השינוי וההתקדמות בקשר תלוי בך. יש כאן רמז בשתי חרבות לקפאון זמני ולמצב סטטי בגדר מה שהיה הוא שיהיה. מכיון ששאלת ואת יודעת דברים וקיבלת תובנות בעקבות הפריסה. תוכלי ותוכלו ביחד לשנות את המצב ולהזיז אותו כי אםלא אז תהיה במצה מורכב ולא פשוט של להחליט לא להחליט. המלצתי- תהיי פתוחה וגליוה ותראי קשיים כדי שיהיה ביניכם היזון חוזר ואולי תגלי גם דברים שיפתיעו אותך?? ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

למעלה