שאלת אבסטרקט לכנס

שאלת אבסטרקט לכנס

אני רוצה לשלוח פוסטר לכנס, והדרישות הן כדלקמן: Abstracts of 800-1500 words will be refereed in a double blind process. זהו, מעבר לאורך יוצא הדופן של האבסטרקט, אין עוד פרטים או דרישות. לאור היקף האבסטרקט הנדרש, כנראה שיוכנסו אליו כמה משפטים שקשורים לסקירת הספרות בעבודה ואני תוהה לגביהם - האם במקרה כזה יש לצטט את המקור? הרי בד"כ מקובל שבאבסטרקט לא כלולות ציטטות ולכן אין רשימת רפרנסים שקשורה לאבסטרקט. מה עושים במקרה כזה? לא הצלחתי לקבל תשובה ממארגני הכנס/קולגות, והדד ליין מתקרב. מישהו כתב אבסטרקט באורך דומה ונתקל בסוגיה כזו?

מצאתי אצלי משהו בסקופ דומה

אני לא זוכרת מאיזה תחום את אבל במדעים מדוייקים לא ממש נהוג להביא ציטוטים אלא רק citations. אז אצלי מצאתי כאלו כשבסוף יש סעיף של References שתחתיו רשימת ה-citations. אין לי מושג איך קוראים לדברים האלו בעברית, סורי
מה שכן, אני יכולה לשלוח לך את ה-PDF אם זה יעזור.

הכוונה היא ל-citations

לא ציטוט ישיר מהטקסט, אלא קישור ל-citations. אני תוהה אם בתוך אבסטרקט ארוך (מאד...) יש מקום להכניס citations.

גם באבסטרקט קצר אפשר

אני כבר לא בטוחה למה הכוונה שאת אומרת אבסטרקט לכנס. בכנס שאנחנו הגשנו אליו, היה צריך אבדטרקט. אז כתבנו קיצור של הפייפר הסופי שהתפרש על 4 עמודים (שני טורים בעמוד). המבנה היה די דומה למבנה של הפייפר הסופי.

מאחורי פוסטר עומד פייפר

והפייפר הזה הוא מה שנכנס ל-proceedings. את הפוסטר עצמו לא שולחים אפילו למארגני הכנס.

22ק ו ס ם

New member
כן, אני ראיתי רפרנסים באבסטרקט

לא יודע אם זה מקובל בכל תחום. אולי פשוט לשאול את המארגנים?

תפוז אכל לי את התגובה...

בינתיים דיברתי עם מישהו שפרסם בכנס הזה בעבר, וכמו שאמרה מיס סקוטלנד, מדובר במיני-מאמר. האבסטרקט שופצר, עודכן, פורמט, ומחכה עכשיו לכמה שעות הפוגה וקריאה חוזרת שלו, כדי לערוך אותו עריכה סופית ולשלוח עד סוף היום. תודה על העזרה!

למעלה