שאלת אגוזים
שלום לכולכם. זה עתה גיליתי את הפורום המעניין הזה ואשמח לקחת בו חלק. ובנוגע לשאלתי: אני מנסה להכניס לתפריט של בתי בת ה 4 אגוזים אך מצליחה לעשות זאת בהצלחה אך ורק בהכנת עוגיות. האם הם ניזוקים בזמן האפייה? האם הם בכלל מועילים לאחר אפייה של 20 דקות בטמפ' 170? אותו כנ"ל לנבט חיטה ולפישתן טחון כשמעורבבים בבצק של חלה מתוקה מחיטה מלאה.(אז האפייה 35 דקות בטמפ' 170) אשמח לתשובה מהמבינים. שבת שלום
שלום לכולכם. זה עתה גיליתי את הפורום המעניין הזה ואשמח לקחת בו חלק. ובנוגע לשאלתי: אני מנסה להכניס לתפריט של בתי בת ה 4 אגוזים אך מצליחה לעשות זאת בהצלחה אך ורק בהכנת עוגיות. האם הם ניזוקים בזמן האפייה? האם הם בכלל מועילים לאחר אפייה של 20 דקות בטמפ' 170? אותו כנ"ל לנבט חיטה ולפישתן טחון כשמעורבבים בבצק של חלה מתוקה מחיטה מלאה.(אז האפייה 35 דקות בטמפ' 170) אשמח לתשובה מהמבינים. שבת שלום