שאלת אגוזים

ATLK

New member
שאלת אגוזים

שלום לכולכם. זה עתה גיליתי את הפורום המעניין הזה ואשמח לקחת בו חלק. ובנוגע לשאלתי: אני מנסה להכניס לתפריט של בתי בת ה 4 אגוזים אך מצליחה לעשות זאת בהצלחה אך ורק בהכנת עוגיות. האם הם ניזוקים בזמן האפייה? האם הם בכלל מועילים לאחר אפייה של 20 דקות בטמפ' 170? אותו כנ"ל לנבט חיטה ולפישתן טחון כשמעורבבים בבצק של חלה מתוקה מחיטה מלאה.(אז האפייה 35 דקות בטמפ' 170) אשמח לתשובה מהמבינים. שבת שלום
 
שימוש באגוזים

שלום תודה על השאלה חימום ו/או אפיית אגוזים משנה את הרכבם הכימי. חלק מיתרונות התזונתיים שלהם נאבדים, אך חלק גם נשאר. בכל מיקרה אם אתנ משתמש באגוז במקום שומן אחר כמו חמאה ו/או מרגרינה הרי אתה משפר מאוד את ההרכב התזונתי של המאפה. רני
 
למעלה