תלוי בסיטואציה
בעקרון, אני משתדלת לא לערבב כלים, ולא לאכול אוכל שנגעו בו כלים בשריים (ועכשיו ממילא חצי מהזמן האוכל הצמחוני שלי עם גלוטן ואוכל הבשרי של חנן בלי, אז אנחנו מפרידים בכל מקרה). ובעקרון אני לא אוכלת אוכל שנוגע בבשר, כלומר אם חנן הזמין עוף עם פירה, אני לא אוכל את הפירה מהצלחת של העוף. אבל, אני לא מאוד מאוד אדוקה בקשר לזה. נניח, אנחנו אוהבים להזמין אוכל הודי, ויש כלי משותף לאורז. אז אני לוקחת עם המזלג שלי (לפני שאכלתי איתו), ואז חנן לוקח עם המזלג שלו, אבל לפעמים המזלג קודם נגע במנה הבשרית (כי הוא אוהב קודם לשים את הבשר בצלחת ורק אז את האורז). במצב כזה, אם אני ארצה אחר כך עוד אורז, אני כן אקח לפעמים. המקרה הכי קיצוני לאחרונה היה כשהייתי בכנס באילינוי, לא המקום הכי ידידותי לצמחונים בעולם. ארוחת הצהריים היתה מין מזנון עם פרוסות לחם מכל מיני סוגים, ירקות, רטבים, וגבינות ונקניקים. באופן "גאוני", הם לא ממש חשבו על זה שעשויים להיות צמחונים בקהל (שלא לדבר על שומרי כשרות), אז הם פשוט שמו מגשים שבהם הנקניקים והגבינות נגעו זה בזה. במצב רגיל בחיים לא הייתי נוגעת בגבינות האלה, אבל הייתי רעבה ברמות מטורפות וזה לא היה מצב שבו יכולתי פשוט לצאת וללכת למצוא משהו אחר לאכול, אז התגברתי על זה ואכלתי. (אגב, הגבינות גם נגעו במלפפונים חמוצים ובכל זאת אכלתי אותן, וגליה יכולה להעיד שזה אפילו יותר מדהים מהעובדה שאכלתי אותן למרות שהן נגעו בבשר). אבל בימים כתיקונם אני איתך לגבי הכלים, הגם שאני ממש לא אדוקה (כמו שגליה אמרה, אני לא מקפידה על ג'לטין וגם לא על ענייני הגבינות כאן).