שאלת אוביטרל דחופה

simply me 25

New member
שאלת אוביטרל דחופה

הי בנות, עשיתי סבב לקראת הזרעה תוך כדי הנקה ( מה שהסתבר כטעות אבל כבר נעשה), הגוף שלי לגמרי השתגע מבחינת תוצאות הבדיקות ( א"ס וב.דם), עכשיו קיבלתי הוראה מהרופא להזריק אוביטרל וללכת על ניסיונות טבעיים ( לדעתי די אבוד אבל נניח...בכל מקרה תריך לעשות משהו עם הרירית והזקיקים), אני תוהה כמ הלא להניק אחרי אוביטרל, שיא ההשפעה שלו הוא 36 שעות, מבחינת מרכז טרטולוגי הם טוענים שהחומר עם מסה גדולה ולא עובר בחלב, אבל היו לי כלכך הרבה תלאות עם עניין ההנקה בסבב הזה שאני לא כלכך רוצה להסתכן ואז לחשוש, מה דעתכן?

פאשון

New member
יועצת הנקה

יכולה לעזור לך (אם את מהצפון אני יכולה להמליץ על שתיים - הדי הרפז וענת יערי. יענו אולי רק דרך הטלפון ללא תשלום). את גם יכולה לנסות לשלוח את השאלה בפורום בתפוז להנקה. אם את עדיין חוששת למרות המרכז הטרטולוגי, את תמיד יכולה לשאוב ולזרוק את החלב ולתת תמ"ל במקום. תזכרי שאוביטרל נעלם מהגוף אחרי שבועיים. הביוץ קורה תוך 36 שעות אבל האוביטרל נשאר....קחי את זה בחשבון.
אני בכל מקרה הייתי מתייעצת עם רופא ילדים ויועצת הנקה.

anguly

New member
מכל ההורמונים זה הכי פחות מטריד

בהתייחס לתינוק, הוא בעצם מקביל להורמון הריון, ויש הרבה נשים שמניקות כשהן בהריון (כן אלה ברות המזל שנכנסות להריון טבעי בזמן שהן עדיין מניקות). ככה שזה לא אמור להיות עייתי.
בכל מקרה זה הורמון שמתפנה לאט יחסית ככה שבכל מקרה לא נראה לי שיש טעם לחכות.
&nbsp
בהצלחה

למעלה