שאלת אוכף

ofec bar

New member
שאלת אוכף

באיזה אוכף כביש אתן משתמשות? אני מחפשת הרבה זמן אוכף נוח לנשים ולא מוצאת. יש לכן המלצות? (+מקומות שמחזיקים במלאי ספציפית לנשים). (הכוונה אגב לאוכף לאופניים, לא סוסים... :) )

הרסת לי בדיחה עם הסיפא ../images/Emo3.gif

אם במקרה יש למישהי כזה משומש למכירה (18 אינץ' אימום רחב) - אשמח לרכוש

ofec bar

New member
נו, נו, אפשר להגיד שאני

מכירה את משתתפות הפורום :)

נו, נו, אפשר להגיד שאני

צפויה
אבל באמת, אני חייבת אחד כזה! (לראשונה בחיי, מחפשת באיביי. מכרתי אוכף מעולה כי לא התאים יותר לגב של הסוס, ועם אוכף לא מספיק טוב, זה ממש עגום
)

מור שלז

New member
אכן שאלה כאובה... לי לקח המון זמן למצוא אוכף

והרבה מאוד כאבים ודמעות. בסופו של דבר, השלשה המנצחת אצלי: SMP נשים - אני קוראת לו הכורסא. נוח בטרוף, חריץ רחב בכיסא. סוף הדרך. הבעיה: מאמן האופניים שלי מתעב אותו, טוען שהוא לא תחרותי, ובסוף אחרי הרבה ויכוחים החלפתי אותו. terry butterfly - אוכף טריאתלון, מחברה שמתמחה במוצרים לנשים. לא בטוחה אם יש בארץ, אני קניתי בחו"ל. והאוכף הנוכחי שלי: פיזיק ויטס. את ה-SMP ואת ה-terry אני עדיין שומרת, במיוחד למי שמחפשת אוכף נשים, ולא בטוחה מה מתאים. אז מי שרוצה לקחת לנסיון, מוזמנת ליצור איתי קשר ולבוא לאסוף אותם. בהצלחה

abob

New member
היי מור, הTERRY בשימוש? והSMP?

אני רוצה לנסות.....

מור שלז

New member
מצטערת, בדיוק הבטחתי אותם במסרים למישהי

את מוזמנת לנסות אחריה... ובהזדמנות זו: לרבות מאיתנו יש בבית ציוד שעומד ללא שימוש, אחרי שהחלפנו, השתדרגנו, או סתם קנינו/קיבלנו עוד אחד זה המקום להציע יוזמה חדשה: שוקחתן כל אחת שיש לה בבית משהו, שכבר לא בשימוש, ויכול להיות שימושי לאחרות, מוזמנת להציע לאחרות. הרי במיוחד בתחום האופניים, ההשקעה הראשונית גדולה כל כך, זה המקום שאפשר לנסות ולחסוך. מה אתן אומרות?

מור שלז

New member
בטח, בכיף!

את גם יכולה לבקש ישירות מקרן (zzebra) אחרי שהיא תסיים איתם.

avivar

New member
אוכף נשים

חב SALE ITALIA. ניתן להשיג אצל ארז לוין רמת גן החנות נקראת "אופניים מא-עד ת" 036484174

למעלה