שאלת אורן זריף

suki da yo

New member
שאלת אורן זריף

אני יודעת שהגנתי בעבר על זכותם של תפוז לקדם תוכן של סלבריטיז בשביל הרייטינג. אני עדיין עומדת מאחורי מה שאמרתי- כשזה מגיע לכל בלוג סלבריטי אחר. אורן זריף הוא לא אידיוט. לצערי. הוא פשוט בונה על זה שרוב האנשים בעולם טפשים (חוק הקוסמים הראשון- אנשים הם טיפשים. הם יאמינו בכל מה שהם רוצים להאמין, אם תתן להן מינימום סיבה), ושאם מספיק אנשים יתקלו בשם שלו תקוע בכל מיני מקומות, חלק מהם ימשיכו לחפש עליו חומר וכמה מהם יהפכו למאמינים שלו, ולפני שתשימו לב יש פה כת. אז הוא תוקע את השם שלו בכמה שיותר מקומות. ממש הרבה מקומות. אם אני רואה אותו לפחות פעם בשבוע, מברלין, כנראה שזה הרבה יותר גרוע למי שנמצא בארץ. וזה מצליח לו. תפוז, אני יודעת שאתם לא מביעים דעה כשאתם מקדמים רשומה. אבל אולי יש מקום לחשוב פעמים אם אתם רוצים להיות לעזר כשהאיש הזה צובר מאמינים, לוקח מהם את הכסף ואז קונה בזה עוד מכונית יוקרה. חומר למחשבה

seymore butts

New member
הרשי לי לחלוק עלייך

הבלוג של אורן זריף הוא אחד הדברים המצחיקים ביותר שנתקלתי בהם מזה זמן רב, ומגיע לנו מדי פעם גם לראות משהו מצחיק בעמוד הראשי, ולא רק ענייני אקטואליה כבדים או דיונים מעמיקים על איך לבחור קונדום.

גם אותי זה הצחיק בהתחלה

אבל זה כבר נהיה עצוב. צריך להיות תמים/טיפש בצורה בלתי רגילה כדי להאמין לו.

braininyair

New member
מסכים עם סימור

זריף הוא אתנחתה קומית, ליצן חצר מתוחכם עם מחשבות גדלות מזעזעות. הרי זה ברור לכולם שיש כאן סוג של הצגה. ואנשים לא עד כדי כך טפשים...טוב, לפחות לא כולם, אבל גם אם יש לו עדר מעריצים- זה לא אומר שמישהו מלבד אלו שמעריצים אותו 'אשם' בכך שהוא משלם במיטב כספו לליצן הזה, שהרי אם לא זריף, היה קם לו "מושיקו הילינג" וכל אותם מאמיני זריף היו נהיים מאמיני מושיקו.. ככה שזה לא באמת משנה.

../images/Emo207.gif עוד קטנה לחבר'ה מהעמוד הראשי

אם כבר חזרתם לקדם תכנים בכחול עמוק בשעות הלילה, למה שלא תקדמו גם פוסטים? יש בתפוז כותבים מאד מוכשרים בקטגוריית למבוגרים בלבד! והצעה נוספת, לא חייבים להיות נעולים על פורום סקס בראשי , בפורום פנטזיות מיניות יש אחלה דברים!

seymore butts

New member
מסכים../images/Emo45.gif

את מתכוונת לפוסטים מתוך בלוגים אני מניח. יש בהחלט בלוגים ראויים, וחוץ מפוסט מעולה אחד של דנטל שהגיע לעמוד הראשי (גילוי נאות - הוא הוקדש פחות או יותר לי) לא זכורים לי עוד מקרים.

דנטל

New member
רק שהוא לא קודם בגלל שהוא כחול

אלא בגלל שעסק בערלה, שזה נושא שידוע בתור סוחף הקלקות. לא שיש לי בעיה עם זה. העיקר שהפחד מכחול מתפוגג לאט, גם אם זה אומר שצריך להשען על נושאים טעונים אחרים.

seymore butts

New member
מעניין. לי היו רשומות שראו בהן עורלות

ועדיין הן לא קודמו

זריף

חולים שאין להם תקווה יאמינו גם לזריף. כמה נבזי זה להתעשר על חשבון החולים והחלשים.

למעלה