שאלת אזרחות ילדים שלא נמצאים בארהב. ומתחת לגיל 18

Boston1978

New member
שאלת אזרחות ילדים שלא נמצאים בארהב. ומתחת לגיל 18

היי,
כבר שאלתי את השאלה הזו בעבר אבל אני אחדד הפעם את השאלה
אני מתגוררר בארהב ויש לי גרין קארד אני מתכוון לקבל אזרחות אמריקאית.
ילדיי גרים עם גרושתי בישראל
אנחנו רוצים להביא את הילדים ארצות הברית על מנת שיקבלו אזרחות הם בני 7 ונעשה זאת עד גיל 18
יש למישהו כמה זמן הילדים יצטרכו להיות בארצות הברית לתהליך של קבלת גרין קארד ואזרחות? עניין שם חודשים או שנים?
הבנתי שצריך להראות כוונת הגירה לארהב עד כמה זה נכון והאם אחרי שיקבלו אזרחות יוכלו לחזור מהר לישראל להמשך לימודים ובית ספר..
כמובן שאתיעץ עם עורך דין לענייני הגירה אבל רציתי לשמוע ממכם מנסיון אם למישהו יש
אני זוכר שהיה מישהו עם נסיון.
תודה מראש לעונים

doronf65

New member
מנהל
אז ככה

החוק אינו מבקש להראות כוונת הגירה עבור המעבר מ- GC לאזרחות, אלא רק בבקשת ה- GC. עכשו... פה באמת באה עניין הכוונה שלך, וזה עניין מסובך, כי מעורבת פה גרושתך, שמי יודע אולי יהיה סיבוכים משפטיים עם חזקה... אני ממש ממש ממליץ מעורבות עו"ד.
&nbsp
אישית, ההמלצה שלי היא שכשהם יהיה יותר גדולים, תביא אותם אליך לשנה של שהיה. בגיל 15-16 העניינים יהיו מדרך הטבע הרבה יותר פשוטים. תאמין לי, הייתי בסירה בדיוק כמו שלך: הילד היה בן 7 כשעזבתי. עוד מעט הוא משתחרר מהצבא ומגיע לכאן, יש למה לצפות...

Boston1978

New member
תודה ועוד שאלה

הי דורון תודה על התגובה
לגבי הגרושה אז היא בעניין ותתן את הסכמתה וחתימות היכן שצריך
הדאגה הכי גדולה שלה זה הזמן שהילדים יצטרכו להיות בארהב וכמובן שבגיל 15-16 יש מצב שהם ירצו את זה יותר ממני וממנה ואולי גם לא....
אני רק מנסה להבין מה סדר גודל הזמן של התהליך בקשת Gc לילדים והאזרחות
תודה

doronf65

New member
מנהל
כיום

והדגש הוא על כיום, לוקח כ- 12-18 חודש לעשות גק. במשך השנים היו שינויים גדולים והטווחים היו גם יותר קצרים. מה יהיה בעתיד אין לדעת. אולי הנהלים ישתנו ואולי אפילו החוקים ישתנו, לא רק לוחות הזמנים.
&nbsp
ברגע שנכנסים על גק, תאורטית הם אזרחים מיידית. להוציא דרכון בדואר זה פשוט קביעת תור, לחכות לכרטיס ssn זה שבועיים שלושה... אלו פחות או יותר לוחות הזמנים.

למעלה