שאלת איביי...

Ultra marine

New member
שאלת איביי...

רכשתי כמה פריטים די איביי והאמת, שכחתי להשאיר פידבק.. כן, למרות שתזכרו אותי
השאלה אם יש אפשרות לעשות את זה עכשיו. ניסיתי ולפי מה שאני מבינה, ככל הנראה, כשהתחלפנו ל 2011 האופציה להגיב לקודמים נעלמה? או שאולי יש זמן מסוים שאפשר לתת פידבק?

Ultra marine

New member
אויש, עכשיו ראיתי

שאפשר להשאיר פידבק חודשיים מיום הקניה... נחמו אותי, נכון שזה לא נורא?

צונית

New member
ממש לא נורא...

גם אני לא השארתי פידבק בקנייה הראשונה שלי, זה לא סוף העולם
פעם הבאה בטוח תזכרי...

הבעיה היחידה היא שאת לא מקבלת פידבק חזרה

ואז ישנם מוכרים שדורשים מינימום פידבקים חיוביים כדי למכור לך . מעבר לזה פשוט אל תשכחי בפעם הבאה , אני חושבת שזה חשוב להם כמוכרים גם לדעת שיצאת מרוצה

Ultra marine

New member
אני חדשה בכל העניין,

אז זה מה שיצא, מעבר לזה, שנדפקתי עם נקודה שחורה
התחייבתי לרכישה ואז ניסיתי לבטל אותה ולא הצלחתי. המוכרת לא שלחה לי את הדברים בכלל כי היא מאושפזת בבי"ח (בגלל זה ביטלתי את ההזמנה מלכתחילה! כי קלטתי באיחור שזו אותה מוכרת שרציתי לקנות ממנה משהו וויתרתי כי היא לא נמצאת!!) ואז בגלל שלא ביטלתי נכון ובזמן, ובגלל שלא בדיוק הבנתי למי לפנות (יותר נכון, פניתי לאיביי ולא ענו לי בכלל כי מי יודע אם פניתי למקום הנכון) נדפקתי עם הנקודה השחורה הזאת. הבנתי שאם יהיו לי 3 אז אני "proper fucked" אז עכשיו אני מנסה להתנהג יפה.. (ומתוך זה נזכרתי בקטע של הפידבקים..)

גם לחברה שלי קרה את אותו הדבר לפני יומיים

שלחתי לה לינק לטופס פניות לאיביי והם ביטלו לה. שווה לך לנסות ולפנות אליהם או לחיות עם הנקודה השחורה הזו בעברך

Ultra marine

New member
אבל זה העניין! שפניתי אליהם!!!

אבל לא קיבלתי תשובה, להיפך, אחרי זמן מסוים, בלי התייחסות למה שכתבתי, הם אמרו לי שיש לי את הנקודה השחורה
למי אני אמורה לפנות? אשמח ללינק.

Ultra marine

New member
תודה!

האמת שעכשיו אני עייפה קצת מאיביי מנסה למצוא שני פריטים לקינדל ופשוט נורא! אף אחד לא שולח לארץ
(כמעט)

Ultra marine

New member
עכשיו שהיה לי קצת זמן

חשבתי לפנות אליהם אבל הטפסים האלה לא עובדים

איך יכול להיות?

חברה שלי השתמשה בהם ...נכנסת ליוזר שלך ? כי הם עובדים רק שנכנסים ליוזר שלך באיביי.

Ultra marine

New member
אני מחוברת ביוזר שלי,

ועכשיו כשהיה לי קצת זמן, במקום לנסות לבטל נקודות שחורות, הזמנתי עוד משהו חחחח

למעלה