שאלת איחסון/ איפסון?

תולתולה

New member
שאלת איחסון/ איפסון?

שלום לכולם, אני בתחילת הדרך ובונה לעצמי הפעלות של סיפור- תיאטרון. רציתי לשאול איך אתם מאפסנים את הבובות, הציוד? איך אפשר לשמור על הדברים הכי טוב, אני מדברת על בובות קטנות, גדולות, כתרים ותלבושות לילדים, תפאורה פשוטה וכד'. איך אתם מגיעיה איתם לגנים? היום אני עם שק של השוק ובצתוכו הכול מחולק לשקיות, אני לא אוהבת אתצ זה ומחפשת פתרון אחר שיהיה גם יותר אסתטי ונעים לעין ונוח, רעיונות? הממון תודה, תמר

ברוכה הבאה תמר יקירה !!

כייף שבאת ! תני לי כמה ימים עם השאלה שלך , יש לי שבוע ממש משוגע שחלקו הופעות בגנים עם "התרנגולת החרוצה" (בהקשר שבועות כמובן) וחלקו הכנות שיווקיות לשנה הבאה

ברוכה הבאה תמר ונעים להכיר ../images/Emo140.gif

באיחור קטן מקבל את פנייך בברכה ומאחל הרבה הצלחה בדרכך החדשה
נשמח לנסות ולעזור לך בכל שאלה ועצה!!! לשאלתך - אני וככל הידוע לי גם שאר החברים משתמשים בדר"כ בקופסאות הפלסטיק המוצעות למכירה כפיתרון לאיכסון לצעצועי הילדים ואותן ניתן לרכוש בהום סנטר, אייס, איקאה וכדומה בהצגה " פרח לב הזהב " שבה יש יחסית די הרבה תלבושות, אביזרים רבים, בדים ומסכים אני מעדיף להשתמש במזוודה גדולה עם ידית ועל גלגלים כי אחרת אצטרך לסחוב הרבה קופסאות כאלה כדי לאכסן את הכל... אם הבובות ממש גדולות כמו האמא בהצגה או בובות ההצגה: " מקס ומוריץ " הם זוכים למושב רגיל באוטו כאחד השחקנים סחיבת הציוד בתוך שק אכן יכולה לקצר את חיי הבובות והאביזרים וגם לא ממש נראה אסתטי שמחים שהגעת אלינו

Inbal Amar

New member
תמר... את נוגעת בנקודה רגישה.

אני מאפסנת את הציוד בארגזים מפלסטיק עם מכסה (השקופים) בבית הם במדפים מסודרים ובחוץ יש לי עגלה ואני מניחה אחד על השני. אבל תמיד יש דברים שלא נכנסים לארגז (שלא נדבר על הגנים עם אלפי המדרגות) . אז יש באיקאה את השקים הכחולים הגדולים והתיקי בד למיניהם אלה שמחליפים בסופר את השקיות שתמיד נקרעות, סדינים ישנים שהופכים לשק גדול (בעזרת קשירת הפינות) (פטנט באדיבותה של דבי) תמר יקרה עם כל זה לרוב עושים "נגלות" . הסיוט אצלי הוא האפסון בבית, השתלטתי על כל פינה אפשרית וזה לא נגמר תמיד יש עוד ועוד והדברים הולכים ונעשים יותר גדולים. שיהיה לך בהצלחה בהמשך דרכך.

../images/Emo140.gifבוקר טוב תמר !!

אז ככה, אני לא הכי מקורית
יש לי כמה קופסאות פלסטיק גדולות שקופות מ"אייס" אותן אני מעמיסה על עגלה עם גלגלים (כמו של בנאים, נראה לי ?!). חייבת לספר שכשהתלבטתי לאיזה רכב להחליף את הטרנטה, חשבתי גם על על בגאז' שיכיל את כל הענינים של העבודה. גם זה שיקול !. תפאורה- אם היא קשיחה אז אני מכינה כזו שתתקפל (משהו כמו שלושה מלבנים שאפשר לפתוח ואפשר אח"כ לקפל לכאילו מלבן אחד שלא תופס הרבה מקום באוטו וקל לנייד אותו). בדר"כ יש לי בד בצבע אחיד שעליו אני מצמידה אלמנטים שקשורים לסיפור ואח"כ מקפלים או זורקים לקופסת איחסון. חלק משמעותי מהכנת הבובות זה האיחסון שלהן !! כמו שסיפרתי לך אני מכינה את רוב הדמויות שלי מחומרים ממוחזרים. יש לי סיפור שהכנתי את הדמויות מקרטון והן היו שטוחות ועל הדרך גם קלות לאיחסון. אני לא עובדת בכלל עם בובות ענק ואם הן יחסית גדולות, הן בדר"כ מספוג ואז נכנסות בקלות לקופסה ולא נמעכות. יש לי גם קופסה לטייפ-דיסק ולמדונה , בטרייה ספייר וכל זה. אותו כנ"ל- קופסא קשיחה מפלסטיק שקוף. אה, לגבי כתרים ואביזרים קטנים יותר להפעלת הילדים: באחד מטיולי בארץ
נכנסתי למטבח באיזשהו בי"ס שדה ושאלתי אם יש להם פלסטיקים שהם זורקים. הם קונים גבינות וכו' בפלסטיקים של 5 ק"ג וזה אחלה גודל לאיחסון כתרים וכל זה. יצאתי עם כמה פלסטיקים כאלה (של פיראוס
) ואני משתמשת בהם המון. מקווה שעזרתי, שבוע טוב

תולתולה

New member
עזרתם מאוד ועוד איך....

האמת, קיוותי למצוא אזה פתרון פלאים, אבל כנראה שאין מנוס מהקופסאות פלסטיק השקופות של אייס. ואני מתכננת לבנות מדפים עמוקים אצלי בבית. חגית- איך את תולה בגן את הבד שהוא תפאורה. ועוד שאלה- עכשיו אני בשיווק לשנה הבאה, האם אתם גובים תשלום עבור פעילות לדוגמא וכמה? האם יש הבדל בין מיר לחוג/ פעילות שבועית או או כל שבועיים לבין פעם בחודש? תודה על העזרה, תמר

../images/Emo140.gif

את הבד אני תולה על סטנד או מותחת אותו על ווים או מסמרים שכבר יש בגן. לא גובה תשלום עבור פעילות הדגמה !! ולגבי השאלה הבאה לא הבנתי ... פה בערבה הגבייה היא שונה מהמקובל במרכז אבל בכל מקרה לא הבנתי אותך ...

למעלה