שאלת איחסון

g yafit

New member
שאלת איחסון

איפה אתן מאחסנות אקססוריז ובעיקר נעלים ותיקים? משאירות נעלים בקופסא שלהם? שמות תיקים וצעיפים בארון בגדים? יש לי אולי 10 תיקים בתוך קופסאות ואין לי מקום אחר לשים אותם כך שיהיו נגישים ואז אני מתעצלת לחפש תיק כי אין לי כוח להזיז ולפתוח קופסאות. כך גם עם הנעלים.. הצעיפים אצלי בתוך סלסלה. ומה עם איפור? יש לכן הרבה? מאחסנות בתיק או קופסא בחדר שינה או באמבטיה?

קשכפית

New member
אני מאחסנת ככה:

נעליים אני אוהבת להשאיר בקופסה ויש לי ארון של נעלים שאח שלי בנה לי ועוד קופסת עץ למגפיים. הקופסה מונחת על הרצפה בחדר והיא מלבנית ברוחב שמתאים למגף עד לפני הברך. אז שמתי שם 2 זוגות מגפים שיש לי. הארון הוא צר וארוך, בכל מדף יש לי מקום לשני זוגות בערך, זה לא הרבה אבל זה מה יש. פעם לא הייתי שומרת בקופסאות, זו שריטה שהחלה בשנה שעברה וזה יותר מגביל, כי כשאין קופסאות אפשר לדחוס אבל אבל אוהבת את הסידור עם קופסאות. צעיפים יש לי בארון בגדים בסלסלת פלסטיק מאלה שקונים בכל מקום, מלבנית. גם גרביונים אני שמה בסלסילה שכזו. וגם גופיות ספורט. תיקים יש לי בתוך ארון נוסף והם בערמה אחד מעל השני כדי שיהיה לי קל למצוא מה שאני רוצה בדיוק מהסיבה שתארת של עצלנות לפתוח קופסאות. איפור אני מאחסנת בקופסה במקלחת. יש לי קופסת עץ כזו של תה אם את מכירה, לפעמים יש מארזי חג כאלה, קופסה מלבנית מעץ עם שקיות תה, אז לקחתי כזאת וצבעתי וציירתי עליה (יצא מקסים) ושם האיפור שלי ודברים שצרכים לעמוד (מברשות, מכחולים, עפרונות) נמצאים בתוך כוס באותו המקום. נוח לי שהכל נמצא במקום אחד ובמיכל אחד כמעט.

שאפולי

New member
לי יש בעיה רצינית עם זה

כי אין מספיק מקום וגם אם אני אסדר ברגע שאני צריכה משו אני חייבת להפוך הכל כדי למצוא :_(

totis

New member
ככה

נעליים אני מאחסנת בקופסאות פלסטיק שקופות.לי יש כאלו שנועדו לנעליים אבל את יכולה לקנות באיקאה. זה נוח כי את נגשת אל הנעל שאת רוצה.את יכולה לראות מה יש לך וככה להחליט. אפשרות אחרת להשאיר בקופסה המקורית לצלם את הנעל ולהדביק תמונה על הקופסא שיהיה נוח. לגבי צעיפים.היום השוק מציע כל מני קולבים שונים.אני לא יודעת מה יש בארץ אבל באיקאה גם יש קולב המיועד לתליית צעיפים . את האיפור אני מאחסנת בכמה תיקים שונים.תיק לכל המייקאפ הפודרה והסומק.תיק אחר לכל מה שקשור לעיניים.והאחרון כל מה שקשור לשפתיים. לתכשיטים ותיקים עדיין לא מצאתי פתרון נוח במיוח

אז ככה

נעליים אנ ימאחסנת או הארון נעליים כזה קטן של איקאה, הרבה אני שומרת בקופסאות המקוריות וחוץ מזה ישל י ארון מגירות גדול שבו אנ ימאחסנת בכמה מדפים מגפיים בשכיבה ונעליים. חלק מהנעליים נשמרים בקופסאות פשוט מתחת למיטה, אלא שאני נועלת פחות. צעיפים אני מאחסנת פשוט מקופלים בארון. ולגבי תיקים, אני תולה אותם על קולב כזה שנצמד לקיר ויש לו כמה ווים לתלות עליו תיקים. שרשראות ותכשיטים אני מאחסנת על עץ כזה ממתכת שקניתי באיקאה וגם בקופסאות עגולות וצבעוניות של איקאה.

נעליים בקופסאות המקוריות שלהן,

אני כל כך שמחה לדעת אני לא היחידה בעניין הזה. פעם במשחק האמת והשקר ציינתי את העובדה הזו וכולם היו בטוחים שזה שקר כי זה נראה להם מנהג די מוזר. אולי כי המשפט השני שלי היה שלא עישנתי מעולם חשיש/גראס ואף אחד לא רצה להאמין שזו האמת.

למעלה