שאלת אימונים

kaizer souza

New member
שאלת אימונים

תגידו, על איזה אימונים אתם שמים את השחקנים שלכם ? האם אתם מחלקים אותם לפי תפקידים, ואיך אתם מגדירים את האימונים ? אני משחק במשחק כבר ה-מ-ו-ן זמן, ולא מאמין ביצירת אימונים מיוחדים חוץ מאשר למטרת שינוי תפקיד או צד. יש לי שחקנים שמאוד מתקדמים כמו הופלנד,ווסט וקיוטיס, אבל גם שחקנים שלא משתפרים כמעט בכלל (רונלדיניו, ריקלמה, ובעצם רוב שחקני) וגם כשהם כן משתפרים זה לזמן קצר ותמיד יש נסיגות. שמתי לב שכאותם שחקנים נמצאים בקבוצות אחרות הם כן משתפרים וגם שומרים על היכולות הגבוהות לאורך זמן. ניסיתי ליצור אימונים מיוחדים (לפי תפקיד) לשחקנים היותר צעירים אבל זה לא עזר להם בכלל. הקיצר, אני צריך את המלצותיכם לאימונים. אבל תנו לי עצות טובות ובדוקות, כדי שאני לא אוכל אותה עוד יותר.

ofer16

New member
אימונים

הם אחד הדברים הכי חשובים במנג´ר! אני מחלק את האימונים לפי תפקידים על המגרש (בלמים ומגנים, קשרים אחוריים, קשרים קדמיים, חלוצים, שוערים) אבל את השחקנים ההתקפיים הצעירים אני שם באימונים מיוחדים. קשה להצביע על סיבה מסוימת שבגללה שחקנים לא מתפתחים, אבל לפי דעתי, האימונים הם הדרך היעילה ביותר לשפר שחקנים (כמובן שחייבים לשתף אותם במשחקים...). עצות: תחלק את השחקנים לפי עמדות ולכל עמדה תגדיר את האימונים שלה (בפינת המאמרים בפורום יש תוכנית אימונים מצוינת של אורD). אל תעמיס על השחקנים יותר מדי (שלא יתעייפו), אבל אל תקל עליהם (בכל זאת אתה רוצה שהם ישתפרו...).

RVR

New member
מה אני צריך לעשות כדי לאמן שחקן

לעמדה שונה? או בעצם מה טקטיקת האימון שלכם0אני ישמח אם תסבירו מה לעשות במסכים עצמם). תודה

exit_from_here

New member
אני

לא יכול לתת לך כרגע תמונות כי אין לי מנג´ר זמנית אבל בעיקרון מחלק לפי עמדות ועושה אימונים כמה קשים שאני יכול (תלוי בחומר השחקנים שלך-וגם במאמנים!) ושחקנים צעירים או כאלה שאני רואה שיצליחו טוב בעמדה אחרת ויש להם work rate סביר אני שם באימון מיוחד לשחקן,למשל היה אצלי שחקן לא זוכר באיזו קבוצה בן 18 שהיה קשר התקפי שמאלי עם marking15 ויכולות הגנה מעולות,אז פשוט אימנתי אותו להיות בלם מרכזי,בעונה שנייה לחלוץ ימני וקיבלתי בלם-קשר-חלוץ ימני שמאלי מרכז

Psycho MC

New member
תקשיב!

אני ממליץ שתעשה לפי תפקידים: GK DEFENCE DEFENSIVE MIDFIELD MIDFIELD ATTACKING MIDFIELD FORWARD ככה אני עשיתי...

dwante

New member
שיטות אימונים

1.האימונים משפיעים באופן מזערי על המשחק ולכן כל הקטע של האימונים בסי אם 4 שונה לחלוטין מהסי אם הקודם. 2.אם כבר לעשות שיטת אימונים מומלץ להקשיב לעצה של psyco mc זה לא שיטה שהוא המציא זה פשוט השיטה שהרבה מאד משתמשים בה. בברכה בעז חוקר הליגה ההישראלית בסי אם 4.-

למעלה