שאלת אימייל על הפאלם...

shimy lev

New member
שאלת אימייל על הפאלם...

אני משתמש בתוכנת סנאפר מייל, ומתחבר לאינטרנט דרך כבל שמחובר למחשב. כאשר אני מנסה למשוך אימיילים, זה נכשל והוא כותב את הלוג הבא: START MANUAL: 27/5/07 11:06 am FETCH: ACCOUNT: נענע מייל פסק זמן Failed to connect to in.nana.co.il DURATION: 48 END: 27/5/07 11:07 am מישהו יכול להבין מה הבעיה??? נ.ב. יש איזה אפשרות להחזיק את הדאטהבייס של הסנאפר (כל המיילים וכו') על כרטיס הזיכרון ולא על המכשיר? תודה ענקית לכל העוזרים

bigalex

New member
לגבי הסנאפר

התשובה היא כן : מתוך הסנאפר לך לPreferences -> Storage ואז מהתפריט היורד השני: Save new mail on card

shimy lev

New member
תודה על התשובה.... והמשך עזרה

היה לי גרסה ישנה יותר שבה לא היה את האפשרות. כרגע אני עם הדמו החדש, ומקווה לקנות אם זה יעבוד... כרגע המכשיר לא מקבל מיילים, ונותן את הלוג הבא. בדקתי שם וסיסמא- והם נכונים. מה זה יכול להיות??? START MANUAL: 28/5/07 11:46 am RECEIVE: ACCOUNT: IMAP4 Account Incoming or Outgoing Mail Server name for this account is blank. Go to Edit Accounts to fix the error and try again. ACCOUNT: Nana Mail Authorizing POP Invalid login. Check username and password. Failed to authorize to POP server on account Nana Mail. Server replied -ERR Logon failure: unknown user name or bad password. DURATION: 42 END: 28/5/07 11:46 am -------- START MANUAL: 27/5/07 11:51 am PPP timeout Could not open the network library. Perhaps this device does not support network communications. user cancel DURATION: 41 END: 27/5/07 11:52 am -------- START MANUAL: 27/5/07 11:49 am FETCH: ACCOUNT: Nana Mail פסק זמן Failed to connect to in.nana.co.il DURATION: 49 END: 27/5/07 11:50 am --------

למעלה