שאלת אינטרנט

שאלת אינטרנט

בכל מקום מדברים על מציאת זיונים באינטרנט. נהדר. אנונימי ואלגנטי כמו שצריך. אמרו אודיגו, ניסיתי אודיגו - בקושי יש שם אנשים. אמרו צ´אט של וואלה - כנ"ל. אמרו MIRC, ניסיתי ולא הצלחתי להשתלט (אני מודה שאני גם מאותגר טכנולוגית) - איזה ערוץ צריך לשים כדי למצוא קצת הומואים חרמנים? בקיצור יקירים - יש לכם המלצות? עזרה בבקשה....

Liroy25

New member
אני אמנם בקושי זוכר מה צ´אטים

אבל תנסה אולי בפורום "בנים בלבד-הכרויות", אם לא בצ´אט תמיד תוכל להשאיר הודעה על כך שאתה חרמן ומחפש זיון. דרך אחרת ואולי אף עדיפה היא לצאת לעולם האמיתי, ככה אתה באמת יודע איך הסחורה נראית וחוסך לעצמך פאדיחות מיותרות.

EyeSeeYou

New member
הכה את המומחה

הורד את תוכנת הMIRC מהאתר הבא: www.mirc.co.uk לאחר ההתקנה חפש ברשימת השרתים (server) את השרתים השייכים לרשת EFnet אחד מהם הוא EFnet Israel או אולי EFnet IL אבל אם לא מצאת אותו נסה להיכנס לכל שרת אחר ברשת EFnet, יש שם עוד מספר שרתים שיאפשרו לך להיכנס לרשת. אם אתה מעוניין לקצר את החיפוש פשוט הקש בשורת הפקודה במסך שנפתח server irc.inter.net.il/ לאחר שאתה מקבל הודעה שהתחברת בהצלחה (זה עלול לקחת מספר שניות) הקש בשורת הפקודה את השורה הבאה- join #gay.il/ - אם ברצונך בצ´אט כללי, (כ200 איש בו זמנית מדי ערב) join #gaysex.il/ -אם אתה מחפש רק סקס,גם שם תמצא מדי יום עשרות חרמנים join #gayteen.il/ - אם אתה עד גיל 21 ומעוניין להכיר בני צעירים בגילך אם אתה צריך שם עזרה נוספת פנה לאחד מהאנשים ברשימה, או למנהלי הצ´אט אותם תזהה עם הסימן @ ליד שמם. כמו כן, שים לב כי למתקשים במיוחד יש אפשרות להתחבר לערוצים אלה באמצעות אתר gogay.co.il באזור קהילות
צ´אטים, גם שם לפי אותה הפרדה...כללי, סקס ונוער בהצלחה, וד"ש לחבר´ה

בוסון

New member
חוץ מהאינטרנט יש גם צ´אט קולי...

שיחות ומפגשים אחד על אחד ומיד.... על הקו ישנם הרבה גברים אשר מחפשים את אותו הדבר , אתה מתחיל לשוחח , נראה לך , אז...סבבה לא נראה לך , מקיש 9 ועובר לשיחה הבאה...

למעלה