שאלת אינסטגרם

HollyGolightly

New member
שאלת אינסטגרם

דפדפן: כרום

שפת אינסטגרם: זאת בדיוק הבעייה...

מערכת ההפעלה: WIN 10

שפת מערכת ההפעלה: עברית (למרות שלפעמים כתוב ENG, השפה היא עברית)

פרופיל פרטי

דסקטופ

הבעייה: שפת האינסטגרם שלי עד עכשיו היתה אנגלית (מעולם לא הגדרתי אותה, פשוט ככה היתה מהתחלה וכך נשארה, וכך אני מעוניינת). לפתע מופיעות האותיות במקומות מסויימים במה שנראה לי כתאילנדית, למרות שעד הפעם האחרונה שנכנסתי בדיוק לאותו מקום (אתמול) הכיתוב היה באותיות לטיניות.

מה עושים?

HollyGolightly

New member
מנסה להבהיר:

זה קורה (היום לפחות. זה לא קרה עד עכשיו) כשאני כותבת בגוגל לדוגמא
JOHN SMITH HASHTAG ON INSTAGRAM
עד אתמול התוצאה בגוגל היתה באותיות לטיניות. היום היא במה שנראה כתאילנדית.

אז מה עושים?

ועוד משהו אם אני כבר כאן, למרות שלא שייך לנושא, אם תוכלי לעזור אשמח: טרי מהשעה האחרונה (בדיוק כמו הכיתוב במה שנראה כתאילנדית): אני כותבת שאלה בגוגל באנגלית והתוצאות שמתתקבלות הן בעברית. אני ממש לא מעוניינת בתוצאות בעברית (גם אם הן תרגום של התוצאות באנגלית ואין לי מושג אם זה כך), אלא בתוצאות בשפה שכתבתי את השאלה/שאלות. אז שוב: האם יש לך מושג מה עושים?

HollyGolightly

New member
עוד ניסיון הבהרה

נכנסתי לתוצאות ההגדרה (לצורך העניין) JOHN SMITH HASHTAG ON INSTAGRAM ואני מצרפת צילום של כיתוב הפרופיל של מישהו שתייג משהו שנכנס לחשבון/הגדרה JOHN SMITH HASHTAG ON INSTAGRAM. תוכלי לראות שהשם כתוב גם באותיות לטיניות וגם במה שנראה לי לפחות כתאילנדית.

בנוסף, מדי פעם התגובות לחלק מהפוסטים הן במה שנראה כתאילנדית.

בשני המקרים אין סיכוי שזה כך, אלא אך ורק באותיות לטיניות + אין סיכוי שהותוצאה בגוגל לחיפוש JOHN MSITH HASHTAG ON INSTAGRAM תהיה במה שנראה כתאילנדית, אלא אך ורק באותיות לטיניות.

HollyGolightly

New member
תודה, סליחה ושאלה

היי שוש ותודה רבה רבה. לא ידעתי שענית כבר אתמול בבוקר כי לא קבלתי התראה למייל. אז סליחה.

אני לא רוצה לפתוח חשבון גוגל. האם יש דרך לבצע את השינוי מבלי לפתוח חשבון גוגל?

ושוב

למעלה