שאלת אלכוהול

OPM123

New member
שאלת אלכוהול

1.אם אני מביא מהבית בקבוקים סגורים, יתנו לי לעלות אותם במזוודה למטוס..? 2. אם אני קונה בדיוטיפרי, וזה אומר שאני בלי המזוודה, יתנו לי לעלות עם בקבוקי אלכוהול למטוס בתיק האישי?! כאילו איך זה בדיוק הולך שם, אנחנו רוצים לקנות שתיה בארץ כי זה יותר זול ולהביא כמה בקבוקים לשם, אבל אני מפחד שיעשו עם זה בעיות והרבה כסף יילך לפח.. מישהו יודע איך בדיוק זה עובד, לא השערות, אני צריך תשובות מדוייקות.. גם ניסיון לא תמיד הכי מספיק, כי יכול להיות שבמקרה נתנו לו..

OPM123

New member
מה כאילו אף אחד לא יודע..?

עשו טובה תענו, זה חשוב..

kiss4limor

New member
קנינו בדיוטיפרי

והינו עם תיקי גב ואפילו שקיות. לא עושים בעיות עם זה, אני חושבת שזה רק העיניין של הכמות. יש הגבלה על זה. חוץ מזה כלום, אל תלחצו תעשו חיים! 19.7 שנה של געגועים לאיה נאפה

McaricK

New member
לא נותנים להעלו למטוס משקאות מאז שהרעילו איזה

אח"ם איפה שהוא לא זכר... אבל קיצר אם כבר אז קונים מהמטוס נראה יל גם שם יש

כנס לפה אני אסביר לך מה קורה שם

בעיקרון אסור להעלות למטוס נוזלים (למשל שתייה או בושם) גם אם זה סגור זה לא משנה ייקחו לך את זה [הכוונה לתיק שאתה עולה איתו למטוס], לעומת זאת במזוודה שנמצאת בבטן המטוס אתה יכול להכניס לשם כמה שתייה שאתה רוצה ..רק תשים דברים שירכחו את זה כדי שלא יישבר לך בטיסה.. כי הם זורקים את המזדוודות וזה עלול להישבר מהזריקה. אבל אתה יכול לקנות בדיוטי פרי שתייה כמה שבא לך ולעלות עם זה למטוס כי הם סוגרים לך את השתייה בשקית מיוחדת שיש לה סימון כזה שמראה שזה נקנה בדיוטי פרי ומצורף לזה קבלה עם הפירוט של השתייה שקנית ואתה תוכל לפתוח את השקית רק אחרי שתירד מהמטוס.. בקיצור אל תילחץ.. אתה יכול לקנות שתייה בדיוטי פרי זה לא בעיה וגם לעלות איתה למטוס.. תהנה!!

למעלה