שאלת אמבטיה

שאלת אמבטיה

אנחנו גרים בדירה שכורה שהאמבטיה ממש ג'יפה.
לא משנה כמה מנקים היא עדיין נראית לי מלוכלכת, אני יכולה לצבוע אותה? זאת אומרת האם יש צבעים מיוחדים.

מקוללת

New member
יש ויש :)

בעיקרון, יש ערכה (היא אמורה לעלות בסביבות ה250 שקל אם אני לא טועה) של חומר ציפוי לפנים האמבטיה+רולר קטן+אמייל צריך לשייף טוב טוב את החומר הישן, לצבוע לפחות 4 שכבות (לתת לכל שכבה להתייבש שעה בין צביעה לצביעה) תשאלי באייס קנה ובנה או בהום-סנטר אבל השאלה אם בא לך להשקיע כל כך הרבה זמן מאמץ וכסף בזה... מקווה שעזרתי ו

מקוללת

New member
מתוך האתר של "יעקבי" ../images/Emo77.gif

חידוש אמבטיה מתקלפת: לחידוש מדהים ופשוט לאמבטיה שהאמאייל שלה מתקלף ניתן להשתמש ב"צבע אפוקסי אמאייל" – צבע לחידוש אמבטיה שהאמאייל שלה התבלה. ייחודו של "צבע אפוקסי אמאייל" בכך שמעניק לאמבטיה ציפוי קשה, מבריק ויפה העמיד לאורך זמן וכן בכך שזמן הייבוש של הצבע קצר במיוחד – יש להמתין 3 ימים בלבד לייבוש סופי של האמבטיה לאחר הצביעה. צבע "אפוקסי אמאייל" של "יעקבי" מוכן לשימוש והצביעה באמצעותו קלה ופשוטה: לפני הצביעה יש לנקות היטב את האמבטיה עם חומר ניקוי אשר יסיר את כל השומנים. יש לשפשף את האמבטיה באמצעות נייר מים על מנת לאפשר התחברות טובה של החומר עם האמבט. יש לייבש היטב את האמבטיה ולעטוף את הברזים בניילון על מנת שלא יטפטפו טיפות מים בזמן הצביעה. לצבוע את האמבטיה בצבע "אפוקסי אמאייל" ולהמתין לייבוש במשך 3 ימים

צבעים

קבלי מידע מקישורים בפורום זה בנושא חומרים וצבעים שם מופיע כל המידע הרלוונטי ע"י יצרנים וספקים

למעלה