שאלת אפיה

רוני1955

Active member
שאלת אפיה

התבקשתי לשאול: כשאופים עוגה עם פצפוצי שוקולד, איך גורמים להם "לרחף" בבצק, ושלא ישקעו כולם לתחתית העוגה?
 

Maldini Girl

New member
עד כמה שאני יודעת

טובלים אותם בקמח:
לפני שמכניסים אותם לעוגה שמים אותם בקערה ושמים מעליהם קמח, מערבבים שכולם יהיו טבולים בקמח, ואז שמים בעוגה.
אין לי הסבר למה זה עובד, אבל בזמנו כשהייתי מכינה הרבה "עוגות לקפה" עם פצפוצי שוקולד זה הטיפ שתמיד היו נותנים והוא תמיד היה עובד :)
 

יצורה

New member
מערבבים אותם בקערה עם מעט קמח

הקמח יצפה אותם והם ישקעו לאט יותר.
 
שבת שלום.מה דעתך ?

שבת שלום.
מה דעתך לקחת את הפיצפוצים לערבב אותם בקמח .
מאיר כרמיאל
 
למעלה