שאלת אפייה

שאלת אפייה

אני מנסה להכין בראוניז טבעוניים לחברה.
מצאתי מתכון שמשלב קרם קוקוס ורסק תפוחים במקום ביצים וחמאה, כדי לתת לבראוניז את ה"פאדג'יות". השאלה היא האם טעם הקוקוס והתפוח לא משתלט על העוגה שאמורה להיות על טהרת השוקולד?
מישהו התנסה כאן במתכון כזה? או באחר מומלץ?
 

ladybug6

New member
הנה מתכון לבראוניז טבעוני

לא ניסיתי אותו בעצמי אבל שמעתי עליו המון תגובות מעולות ואני מכירה את כותבת המתכון והיא כותבת אחלה מתכונים.
http://www.sivfood.com/2012/08/blog-post_2389.html

לשאלתך - רסק תפוחים לא יתן טעם של תפוח, הוא נעלם באפיה. אבל הקוקוס כן יוסיף טעם קוקוסי, ואם אתה לא רוצה/אוהב, זה עלול לבאס.
 
תודה רבה!


 
למעלה