Strange Little Girl
New member
שאלת אפייה
אני מנסה להכין בראוניז טבעוניים לחברה.
מצאתי מתכון שמשלב קרם קוקוס ורסק תפוחים במקום ביצים וחמאה, כדי לתת לבראוניז את ה"פאדג'יות". השאלה היא האם טעם הקוקוס והתפוח לא משתלט על העוגה שאמורה להיות על טהרת השוקולד?
מישהו התנסה כאן במתכון כזה? או באחר מומלץ?
אני מנסה להכין בראוניז טבעוניים לחברה.
מצאתי מתכון שמשלב קרם קוקוס ורסק תפוחים במקום ביצים וחמאה, כדי לתת לבראוניז את ה"פאדג'יות". השאלה היא האם טעם הקוקוס והתפוח לא משתלט על העוגה שאמורה להיות על טהרת השוקולד?
מישהו התנסה כאן במתכון כזה? או באחר מומלץ?