שאלת אפליקציות

גולדי 25

New member
שאלת אפליקציות../images/Emo35.gif

איך תופרים נכון אפליקציה, שכשמכבסים את הבגד לא יהיהו בעיות - לא תתקווץ, תתקמט, תפרם וכו'?? יש תפר מיוחד לאפליקציה או שמספיק תפר ישר?? (אין לי מכונה לרקמה ולא אוברלוק) המכונה שלי היא ביתית של פאפף תודה לכן

אם את מכינה את האפליקציה לבד,

רצוי להדביק על הבד בפליזלין דו צדדי , להניח מתחת לבד נייר (אפילו של מדפסת) ולחבר בתפר זיגזג צפוף ככל האפשר.

גולדי 25

New member
איפה משיגים פליזלין דו צדדי???

אז מה, מדביקים אותו על הבד שגוזרים, ואח"כ לבגד?? ואז תופרים?? איך, באיזה תפר לתפור, של לולאותאו מה בדיוק לעשות??? תודה רבה

לצייר את הדוגמה על הצד המחוספס

ולגהץ את הדוגמה על הצד האחורי של הבד. לגזור את הבד על פי הדוגמה. להוריד את הנייר ולגהץ על הימין של הרקע. אחר כך לתפור על שולי האפליקציה בדוגמת זיגזג.

גולדי 25

New member
לא הבנתי כ"F את ההסבר שלך, אפשר שוב ../images/Emo92.gif

וגם, האם אפשר להשיג פליזלין כזה בכל סידקית, או שזה משהו מיוחד, יקר?? תודה על כל העזרה

נתחיל מהסוף. מדובר בפליזולין מיוחד

ולמיטב ידיעתי אינו נמצא בחנויות סדקית. לגבי ההסבר, אם יהיה לך ביד פליזולין כזה, ההסבר יהיה הרבה יותר פשוט. כמובן שמדובר במצב שבו את מעונינת ליצור אפליקציות "מתוצרת עצמית" אם את רוצה אפליקציות מוכנות, את אלה האפשר להשיג ברוב חנויות הסידקית, ואז אין צורך בפליזולין דו צדדי. מגהצים על גבי הבד על פי ההוראות, ואפשר לחזק בתפר דקורטיבי (או בזיגזג).

sue

New member
יש לי פליזלין כזה לתת לך

אם את גרה קרוב אליי את יכולה לבוא לקחת.. אני גרה במושב ליש נתניה ביי סוזי

רות מלר

New member
למען ההגינות- כל מה שיש בפיסות יש בכל חנות

טובה של סידקית אז אם מישהו יכתוב שוב פיסות נשבעת לכם אני מוחקת כי זה מתחיל להראות כמו פרסומת ולא כמו טובת הציבור. ואני לא מוכנה לחטוף מתפוז על הראש הבנת הרמינה ?

לא בדיוק

נכון שניתן למצא תחליפים לחלק מהחומרים שהם מביאים אבל בהחלט יש להם מוצרים יחודיים מה שכן, לא ברור אם תמיד הם שווים את המחיר או הטירחה יש דברים שחשובים לאנשים מסוימים למשל שיהיה אחוז גבוה של כותנה במילוי במקום אקרילן או מוצרים שלא מביאים כל כך כמו דביקות דו צדדי עבה שמרגיש קצת כמו קלקר דק ואפשר לעצב איתו קופסאות ותלת מימד אני מיצרת אפליקציות בלי החומרים הללו ואפילו בלי דו צדדי פשוט לוקחים שתי שכבות הפוכות של דביקון יציב ואיכותי ותופרים אותן יחד לאפליקציה כשמגהצים צד אחד נדבק לבד של האפליקציה ומחזק אותו וצד אחד לבד שאליו רוצים לתפור בדרך כלל זה מחזיק לא רע אם מדובר בחור של ממש שרוצים לכסות, מומלץ לחזק גם בתפר או שניים

רות יקרה, אין לי ולא היה לי, מעולם

כל אינטרס כלכלי ב"פיסות" . נהפוך הוא, לצערי אני נאלצת כמו כל אחד אחר לרכוש את המוצרים שם, ובמחיר מלא (ויש לציין למען ההגינות, גבוה). נכון, אבל, למי שמהדרות בתפירת קווילטינג יש כללים מאוד ברורים באילו מוצרים משתמשים ובאילו לא. למשל, קווילטריות משתמשות רק בבדים מ- 100% כותנה (בצפיפות מסויימת) או בדבקים היורדים במים, או בחוטי כותנה בלבד, ולצערי (כי גם הכיס שלי נפגע) מי שאינה יכולה להביא את הדברים מחו"ל (שם הם זולים משמעותית), נאלצת לרכוש אותם במקומות שציינתי. אגב, אני לא הצלחתי למצוא פליזולין דו צדדי (מהסוג המשמש לאפליקציות) בחנויות סידקית. לא מדובר בפליזולין הדק שבו משתמשים כדי לעבות מכפלות. כאן מדובר בפליזולין עבה יותר, מכוסה בנייר בצידו האחד, והמשמש במיוחד למטרה זאת. אגב, אם תוכלי לציין באופן מפורש מקומות אחרים בהם ניתן לרכוש אביזרים מתאימים נכיר לך, כולנו, תודה. האם איזכור "פיסות" שונה מאיזכור הסידקית של יוסי? או מתקן מכונות התפירה מחיפה? בכל המקרים האלה יש תשובה מפורשת לשאלה "היכן ניתן למצוא...?

רות מלר

New member
רכישות לקווילטינג

הרמינה קראתי, קודם כתבתי את מה שכתבתי כי פתאום בשבוע האחרון היתה לי תחושה שהחנות הזו מוזכרת כאן המון פעמים. בעניין הסדקית- אנחנו מפנות אליו כי המבחר שלו באותו האזור הכי גדול. וגם בגלל שאחד השכנים שלו שידל תלמידות שלי שלא היו מנוסות מספיק לקנות חומרים שלא התאימו להן ובלבד שהוא ימכור. אז אני לא אזכיר מי הפושע- אני אשתדל שלא יגיעו לחנות שלו יותר. לגבי טכנאים - האיש הצנוע מחיפה עושה עבודת קודש. מתחריו טוחנים פורומים אחרים בשמות בדויים ומהללים את עצמם. הנטיה שלי היא להמליץ על מי שיותר אנשים שאני מכירה חוו אצלו נסיון טוב. אני בדילמה מול תפוז אם ליצור או לא רשימת חנויות כקישוורים או כמאמר- כי יש בזה אלמנט פירסומי וזה אסור לנו. ובכל אופן לשמור על הטובים. בעניין קווילטינג: יש או היתה מישהי בצפון הארץ אם אני זוכרת נכון זה בשביי ציון. והיא מעבירה סדנאות ומייבאת סרגלים מיוחדים. חברה שלי מבנימינה קנתה אצלה פעם שבלונות. אולי היא מוכרת גם דברים אחרים. ?

היא נמצאת בבוסתן הגליל

אבל אני במרכז כך שאינני מכירה אותה או את מה שיש בחנות שלה.

גולדי 25

New member
סליחה על הבלאגן שגרמתי כאן ../images/Emo4.gif...

לא התכוונתי לעורר פרובוקציות פה, מבקשת סליחתכן. ובנוגע לפליזלין דו צדדי, אני גרה באזור מודיעין ולא מגיע למרכז, אולי אגיע לירושלים, כל שאשמח לעדכון חנויות באזורי או בירושלים. אני מבינה שאי אפשר להשיג בכל מקום?? ועדי, לא כ"כ הבנתי את הרעיון שלך, אני לא מתמצאת בפטנטים כאלו אולי תוכלי בבקשה להסביר במילים יותר פשוטות, כי נראה לי שאלך על זה, תודה

רות מלר

New member
אני אפרשן את עדי

חומרים דרושים דביקון חד צדדי אפליקציה 1. מניחים את הדביקון בשתי שכבות קח שהצד שפוגש את שכבת הדביקון השניה הוא ללא הדבק- גוזרים את הדוגמא הרצויה. 2. מצמידים עם סיכות את שתי שכבות הדביקון+ האפליקציה לבגד / תיק או כל פריט אחר אליו רוצים להתמיד את האפליקציה 3. תופרים את האפליקציה לפריט (בין הפריט לאפליקציה מסתתרות שתי שכבות דביקון. 4. מגהצים את האפליקציה- ללא אדים , בזמן הגיהוץ ידבקו הדביקונים אל האפליקציה ואל הפריט .

גולדי 25

New member
מה זה דביקון חד צדדי??

מצטערת, אני לא מכירה כאלו חומרים, זה כמו דבק דו צדדי שמדביקים לתמונות??? כזה עבה רק רחב יותר??? או פליזלין רגיל??? תודה לכן אתן ממש נחמדות

גולדי 25

New member
תודה, ועוד שאלה

אני יודעת שיש פליזלין של פעם - דק כמו נייר, ויש את האמריקאי, מה מתאים לאפליקציות?? תודה על כחל ההכוונות

liltam

New member
רשימת חנויות

רות, מגלישה בפורומים אחרים לא ראיתי שיש בעיה בתפוז עם רשימת חנויות או סדנאות כמאמר או טייגלינס. אז בעצם למה לא?

למעלה