שאלת אריזה ב- DeVoteD:

Bender Unit 22

New member
שאלת אריזה ב- DeVoteD:

לפני כמה ימים קיבלתי את החבילה הראשונה מהם ולא התלהבתי מהאריזה: אני לא חושב שהמעטפה המרופדת מספיק טובה כדי להגן על ה- DVD-ים שאני מזמין. לא שהיו לי תלונות הפעם, אבל הפוטנציאל... אבל שאר אפשרויות האריזה שלהם לא אומרות לי כלום. אז מה לדעתכם האריזה העדיפה למשלוח חבילות מ- DeVoteD?

TheShis

New member
את כל ההזמנות שלי מהם...

(ויש המון כאלה) - הזמנתי במעטפות לא מרופדות וכל הדיסקים והאריזות הגיעו ללא שריטה. אני חושב שיש להם גם אפשרות לפתוח את העטיפה של הדיסק ולהכניס אותו לתוך סליפ קרטון על מנת להגן עליו בזמן המשלוח, אבל, כאמור, מעולם לא הייתי זקוק לצורת המשלוח הזו.

Soak

New member
בהזמנה שעשיתי משם

אחד הדיסקים השתחרר ממקומו והתנועע חופשי בתוך האריזה. כיוון שהיא הייתה סגורה זו לא הייתה בעיה והוא פועל מצויין. עד כמה שזה נשמע גרוע אני באמת חושב שעכשיו, אחרי ש - DeVoteD נותר האוסטרלי האחרון שעדיין מוכן לשלוח חבילות לארץ, עלינו להתנהג איתו ממש בזהירות, גם אם זה אומר להתאפק ולא להתלונן על דברים יחסית קטנים. אסור לנו לשכוח ששאר האתרים הוציאו אותנו מהרשימה עקב מקרי הונאה וגניבה ואם גם האתר הזה יתקל בבעיות איתנו לא יהססו לנדות אותנו. שאר חבריו לא היססו.

Bender Unit 22

New member
לא הבנת. אני לא מתלונן, להיפך!

אני מרוצה מהמחיר וממהירות המשלוח. הבעיה שלי היא עם האריזה: טיפול לא זהיר בחבילה יכול להרוס את תוכנה, ובמקרה שכזה התלונה שלי תופנה ל- DeVoteD, למרות שהאשמה לא תהיה בהם. כדי למנוע מקרה שכזה, אני מעוניין להשתמש באריזה טובה יותר מאשר המעטפה המרופדת. השאלה שלי היא מה לדעתכם, כמי שהזמינו הרבה יותר DVD-ים ממני, העטיפה העדיפה למשלוח בדואר?

TheShis

New member
אם אתה מתעקש...

תבחר במשלוח בקופסא. זו ללא ספק צורת השילוח הבטוחה ביותר מבחינת ה"מיגון". אבל שוב, לדעתי, זה מיותר (בהנחה שאתה בכל זאת מנסה לחסוך). בינתיים הסטטיסטיקה מראה, שאין בעיות גם עם משלוחים לא מרופדים ובלי סליפים.

Bender Unit 22

New member
איך בוחרים בקופסה?

זה "Tough Bag"? (דולר אוסט´ אחד פחות ממעטפה מרופדת) זה "Padded Or Box"? (שני דולר יותר) זה משהו אחר? אני לא יודע מה זה מה שם.

TheShis

New member
בוחרים ב-Padded Or Box, ו...

בהערות כותבים "נא לשלוח בקופסא מרופדת" (באנגלית, כמובן).

למעלה