שאלת בור : !

אריק 17

New member
בגיבוש עצמו

חוץ מזה שתצטרך קב``א 54 לפחות ולעבור מיונים שיבדקו לרבות את האינטילגנציה שלך גיבוש טייס עצמו רובו פיזי ורצים שם הרבה שכיבות סמיכה וכו והמאמץ שם הוא קשה ביותר ואתה צריך להוכיח שאתה לא נשבר מנטלית ודברים כאלה פרטים אני לא יודע יש גם חלק בגיבוש שאתה צריך להציג את עצמך לפני הכיתה שלך לספר על עצמך וכו.. ויש גם קטע שכל פעם משתנה למשל יתנו לך לתכנן מתקפה אווירית על אי מסוים ויגידו לך את מספר המטוסים שיש לך ואת הנתונים על האויב או שיגידו לך שנתקעת על אי בודד ויש לך רשימה של חפצים ואתה יכול לקחת רק שני חפצים איתך ואתה צריך לסמן מה היית בוחר או תרגילים בסגנון הזה שיהיה בהצלחה הגיבוש זה החלק הכי קשה בקורס מבחינה פיזית אז תתכונן לקרוע את עצמך בהצלחה !!!!!!

Paranoid

New member
אריק 17 אוהב לכתוב שטויות והרבה

קח את זה ממישהו שהיה שם וראה את העסק (רק בלי מוטיבציה) : בשביל להגיע לגיבוש אתה צריך לעבור 3 סדרות מיונים - מבחנים בלשכת גיוס, ירפ``א א, וירפ``א ב בגיבוש עצמו הקטע הפיסי, אף על פי שהוא קיים , זניח מאוד - סתם תיזוזים, מסעות קלים מאוד והרבה , אבל הרבה מאוד מצב 2 (לא אמור להיות אכפת לך מזה - אפשר לתחמן מצבי 2) הגיבוש רובו ככולו עובד על היכולת שלך לתפקד במשימות שדורשות חשיבה ושיש בהם לחץ (אם של זמן או חברתי) ותנאים מקשים (החום, העייפות, הרעב) מקווה שאיכשהו העברתי לך על רגל אחת את הדברים שיש לצפות להם - אם יש עוד שאלות - ICQ 5547595 או באימייל בהצלחה

אריק 17

New member
חתיכת אידיוט

אם מישהו מבינינו מדבר שטויות זה אתה למה היית במיונים לטייס ?? לא נראה לי אז תן לי לחדש לך משהו אני הייתי במיונים לטייס ואני יודע בדיוק מה יש במיונים ואני יודע גם מה יש בגיבוש למרות שלא הייתי אז ששששששששששששששש

Paranoid

New member
לא לא..אם מישהו כאן יוצא אדיוט

זה אתה.. הייתי בכל המיונים וא-פ-י-ל-ו , בניגוד למישהו אחר כאן , הייתי בגיבוש עצמו אני יודע טוב מאוד על מה אני מדבר אז תפסיק כבר לקשקש בביצים או לזיין בשכל או כל דבר אחר שאתה מפטפט או עושה כאן בלי הרבה מטרה - הרי כבר הבנתי , כמו רב שאר חברי הפורום, שאתה בעיקרון סתם מתלהב מתנשא - שהוכיח כרגע שהוא לא עד כדי כך איכותי.. אז אריק 17 - בשילך ישלי רק דבר אחד להגיד : ששששששששששששששששששששש

למעלה