שאלת ביטוח נוסף-

שאלת ביטוח נוסף-

היי, אני בת 27, שוקלת בפעם המליון לעשות ניתוח שרוול.
העניין הוא שאין לי ביטוח משלים.
כל פעם שאני באה לעשות- הנציגה של הכללית מדברת בצורה כ"כ מגעילה- עובדת בשיטחת הפחדה שכ"כ מעצבנת אותי- שאני מוותרת על הרעיון.

הבנתי שאם המדדים שלי דורשים ניתוח- אני לא באמת צריכה ביטוח משלים כלשהו.
אז- לשאלה..:p

במידה ואני נשארת ככה- בלי ביטוח- מה יהיו העלויות של הניתוח?
והאם זה מסבך אותו בצורה זו או אחרת?

בנוסף, במידה וזה אכן מסבך- וכדאי שיהיה ביטוח- לאיזה קופה כדאי לי לעבור? (כיוון שיש תקופת המתנה לניתוחים גם ככה- לא כזה משנה לי באיזה קופה אני...)

תודה לעונים! ופורים שמח!

אופירA

New member
מנהל
מה הקשר לביטוח משלים? הביטוח לא קשור לזכאות

ניתוח בריאטרי נמצא בסל הבריאות. גם בלי ביטוח משלים, זכאי לקבל אותו מי שעומד בקריטריונים של ה-BMI והבדיקות והאישורים הרפואיים השונים.
ההבדל היחיד לגבי הביטוח המשלים, הוא שבעזרת ביטוח משלים אפשר לעשות אצל מנתח פרטי בבי"ח פרטי, ובלי ביטוח משלים אפשר לעשות רק בבי"ח ציבורי. זהו.
כשעושים בציבורי אין אגורה אחת של עלות.
כשעושים בפרטי יש השתתפות עצמית של המנותח לפי הגדרת הביטוח המשלים שלו. את העלות צריך לברר בטלפון של הביטוח המשלים.

אופירA

New member
מנהל
השיקול לאיזו קופה לעבור תלוי בנתונים הרפואיים

כי כל קופה מצטיינת בשירות רפואי מסוים ופחות טובה בשירות רפואי אחר. אז כדאי לברר לפני כן, בלי קשר לבריאטריה.

אבל הכי חשוב - מה זאת אומרת "כל פעם שאני באה לעשות, הנציגה של הכללית מדברת בצורה מגעילה ובשיטת הפחדה"?
נציגה איפה? באינטרנט? במשרד? במוקד הטלפוני?
איפה את הולכת לעשות. מה את הולכת לעשות? כלומר למי את פונה ומה את אומרת?
מה זה "בצורה מגעילה"? מה זה "בשיטת הפחדה"?

אין חיה כזו. אין שום קשר לניתוח. תסבירי בדיוק מה הבעיה, ואסביר לך מה לעשות קונקרטית. יש לי הרגשה שיש לך קצר אישי עם מישהי ספציפית, זה הכל.

אממ0

שיטות של מוכרי ביטוח חיים- שמנסים להגיד לך שאת עוד שניה הולכת למות והביטוח בשקל וחצי שלהם יציל אותך.
זה נורא מעצבן אותי. נותנים לך מעין תחושה שחייך תלויים בהם- אז אני מתעצבנת ומתנתק- כאמור, הכל בטלפון.
פרונטלית- שונאת ללכת לקופה.

הBMI הוא 37.. כי ירדתי 12 קילו. יש לי עוד 30 קילו לרדת בשביל ה"נורמה", אבל אני בהחלט אסתפק ב-20 (ולשקול 80)

אני מניחה שזה אומר שאני לא בקריטריונים?

תודה לכולם על התשובות!!!

אופירA

New member
מנהל
אם את רוצה לעשות ניתוח בבי"ח ציבורי

אין שום צורך בביטוח משלים.
את יכולה לעשות מה שבא לך בנוגע לביטוח המשלים.

הקריטריונים שלך אינם מתאימים, כפי שאמרת, אלא אם כן יש לך מחלות נלוות להשמנה כמו סכרת, לחץ דם גבוה, בעיות מפרקים ועוד.

קוביd1

New member
שלום לך בת ה27

לכל אחד שעומד בקריטריונים של 40BMI או 35 עם מחלות נילוות שקשורות בהשמנת היתר מה שנקרא השמנה חולנית יש את הזכות לעשות ניתוח בבית חולים ציבורי ,
זה שנציגת הכללית מדברת אליך בצורה מגעילה ,קופת חולים לא שלה ולא של האבא שלה ,ואת יכולה להתלונן בקופת חולים ,
תפקידה לתת לך שירות ואם היא לא יודעת שתלך הביתה .
בכל קופת חולים צריך זמן המתנה הם לא פרייארים שתרשמי לקופה שלהם ותכף יממנו לך ניתוח.
מ שאני מציע שתלכי לרופא המשפחה שיתן לך הפנייה לרופא כירורג זמני ההמתנה בבתי החולים באזור המרכז די ארוכים
העלות של ניתוח שרוול גבוה מאוד ,אני לא יודע מה העלות בטח מישהו יכנס ויעזור לך ,כמה עולה הניתוח באופן פרטי

בהצלחה!!!!

קובי

אני יודעת ש-

הם מנסים לשכנע אותך לעבור לקופה אחרת ובתמורה מוותרים על הזמנים האלה- או שזה פיקציה?

תודה!

קוביd1

New member
ומה יהיה בקופה אחרת

את חושבת שבקופה אחרת יתנו לך לעשות את הניתוח בפרטי ,הם גם יפנו אותך לבית חולים ציבורי
או שתעשי ביטוח מושלם או פלטינה ,ותראי כמה זמן צריך לחכות מבחינתם לקבל זכות לעשיית הניתוח בפרטי ,בהשתתפות מסויימת

קובי

אין לי שום רצון לעשות במקום פרטי-

אני מעוניינת לעבור את הניתוח בביה"ח ציבורי בלבד.

זה אומר שאני פשוט הולכת לרופא שלי, תיאורטית עושה בדיקות וזהו? קובעים תאריך...?
אני צריכה לעמוד בתנאים של סל הבריאות- שבהם אני כרגע לא עומדת BMI 37

למעלה