שאלת ביקורת על תפוז

פנומן 72

New member
שאלת ביקורת על תפוז

קצתי מההתנהלות הקלוקלת של תפוז ואני שוקל לפרסם מאמר בנושא בבלוג שלי. השאלה היא האם בתפוז יקבלו את זה כביקורת לגיטימית או שעלי לצפות שיבולע לי ?

suki da yo

New member
למה אתה מתכוון ביבולע לך?

סביר שלא יקדמו את הרשומה הזו. חוץ מזה, אני מניחה שלא יקרה כלום. הכלבים נובחים והשיירה עוברת, וביקורת של בלוגר יחיד על תפוז היא לא כזו משמעותית...

פנומן 72

New member
נניח ימחקו לי את הבלוג ...

אני לא צריך שיקדמו את המאמר שלי. הוא כבר יגיע למספיק אנשים שייזעמו על דרך קבלת ההחלטות בתפוז. לא שמישהו בתפוז שם עלי קצוץ, אבל השאלה האם הם יסגרו איתי חשבונות סתם בשביל להוכיח שיש להם יותר גדול.

Bezalel P

New member
כל עוד הרשומה שלך לא עוברת על תקנון האתר

אני לא רואה סיבה שיבולע לך. אין לנו בעיה לקבל ביקורת בונה.

פנומן 72

New member
אני לא יודע מה התקנון של האתר

ואם רוצים להתנקם במישהו אפשר לטעון שהוא עבר על התקנון. והביקורת איננה ביקורת בונה אלא ביקורת שלילית על דרך ההתנהלות של תפוז. אין לי בעיה להעביר לך את המאמר טרם פרסומו, כדי שתחליט אם הוא יישאר באויר או שמישהו כבר ידאג להעלים אותו יחד עם כל הבלוג

פנומן 72

New member
אעביר אליך עוד היום את המאמר

אשמח אם תעביר להנהלת הפורומים כבקשה לקבלת תגובה. הגולשים צריכים לדעת מהשיקולים המוזרים שהולכים פה.

goldy

New member
יש עוד אתרים חוץ מתפוז

יש עוד מערכות הפעלה חוץ מחלונות. יש עוד דפדפנים חוץ מאקספלורר. יש דבר כזה פרנסה לא-שכירה. התרגל לשינויים או היכחד
.

flashes

New member
בדיוק.... ../images/Emo70.gif

יתייחסו אליך כמו אל רוח רעה אבל מעבר לכך לא יקרה לך כלום

seymore butts

New member
אתה !!! אנחנו יודעים מי אתה !!

אנחנו יודעים איך למצוא אותך !!! עכשיו תגיד יפה שלום...

gils33

New member
אני לא מבין את האנשים האלה

יש לכם טענות על תכתבו בתפוז - מה קורה לכם..... כמה פעמים צריך לרשום :תשאלו את עצמכם בשביל מי אתם כותבים,כל הקידומים האלה.......... דיי כבר כתבת טוב יקדמו אותך לא כתבת טוב - לא יקדמו אותך אי אפשר לקדם את כולם כל הזמן אז דיי כבר - נמאס לקרוא על זה כבר

למעלה