לא ממש משנה
מנסיוני, לא חשוב כל כך הזן,מדובר בכמות יחסית לשאר המרכיבים כזו שלא זן הענבים הוא שיקבע את טעם התבשיל. כמו שאמרו בפורום יינות, חצי יבש אכן יותר מתקתק, זה לא נורא, כך מה שיש במקרר ואם לקנות, עדיף יבש. החשיבות היא יתרה כאשר משתמשים כתוספת במחבט, אז צריך להזהר מחריכה. תחשוב גם על שימוש בבירה, יש לי מתכון פשוט לעוף שכל נוזלי הבישול הם בירה בלבד. כמובן שיש לשים לב כי בזמן בישול עם כל סוג של משקה אלכוהולי, האלכוהול בעצמו מתנדף ונשאר רק הטעם, כך שלא להבהל מן הכמויות. בהצלחה!