שאלת בסיסיות הגירה לקנדה

chengefen

New member
שאלת בסיסיות הגירה לקנדה

שלום לכולם, אני ובעלי (בעל דרכון אירופאי- צרפתי) רוצים לחשוב על מעבר לקנדה. רצינו לשאול כמה עולה שכר דירה של חדר שינה 1 - כאשר אנו רוצים לגור ליד קהילה יהודית / חב"ד. כמה זה שכר שעה? מהם העלויות לזוג בערך באוכל, בקניות? כמה עולים נסיעות בעיר? כמה בערך ההוצאות לשאר הוצאות הדירה? (חשמל, מים..)? האם השכר הוא חודשי/ שבועי? בבקשה עזרו לנו וציינו האם הסכומים שאתם רושמים הם שבועיים/ חודשיים... שאלה אחרונה- זה שיש לי רק אזרחות ישראלית ולבעלי ארופאית יכולה להכשיל אותי במעבר לקנדה? האם אני אוטומטית תושבת או צריכה לפתוח בשלבי הגירה? מה בדיוק התהליך בשבילנו? תודה מראש :)

אין תושבות אוטומטית

קנדה מאפשרת הגירה רק לבעלי מקצוע שהשכלתם על תיכונית (אלא אם כן זו הגירה בעזרת ספונסר שהוא בן משפחה קרוב). הדרכון הארופאי לו עוזר כלום, קנדה לא נמצאת באירופה. לגבי שכר והוצאות קשה לתת לך תשובות כי יש אנשים שמרוחים 8 דולר לשעה ויש שמרוויחים 108 דולר לשעה, זה תלוי במקצוע, ואותו דבר ההוצאות: יש כאלה שמוציאים 40,000 דולר לשנה ויש שמוציאים 140,000 הכל תלוי בשכר, וברמת החיים שאנשים מסגלים לעצמם. אם יש לכם מקצוע שנרכש בעזרת השכלה על תיכנית, כדאי שתתחילו לבדוק את המאמרים והשאלות הנפוצות, ואחר כך תשאלו שאלות יותר ספציפיות.

למעלה